Izvor: Danas arhiva vesti 26.01.2017

Uštedeće oko šest miliona dinara

Danas 25.01.2017
*Ognjenović: Odluku da skratim svoj mandat doneo sam u cilju racionalizacije i uštede u izbornom procesu. U cilju racionalizacije i uštede u izbornom procesu, doneo sam odluku da skratim svoj mandat. Zaječar svakako čekaju lokalni izbori u ovoj… »

Slovenci i Hrvati za čast Balkana

Danas 25.01.2017
Sužava se krug potencijalnih osvajača titule rukometnog prvaka sveta u muškoj konkurenciji. Posle četvrtfinalnih mečeva iznad crte su ostali aktuelni šampion i domaćin takmičenja Francuska, Norveška i čak dve balkanske zemlje - Hrvatska i… »

Posao za hiljadu medicinara u Nemačkoj

Danas 25.01.2017
U Privrednoj komori Srbije danas je predstavljena Spektra, nova kompanija, koja je usmerena na zapošljavanje lekara, medicinskih sestar i medicinskih tehničara iz Srbije u Nemačkoj Za njih je u ovom trenutku obezbeđeno više od hiljadu radnih mesta u… »

Šulc ulazi u neizvesnu borbu sa Merkelovom

Danas 25.01.2017
* "Čitava jedna stranka za Nemce ponovo postaje vidljiva. Socijaldemokrate više nisu tek mlađi partner u vladi koji, doduše, ostvaruje svoje ciljeve, ali čiji se uspesi pišu Angeli Merkel", piše Dojče vele. Nemački vicekancelar i lider… »

Po korak do velikog finala

Danas 25.01.2017
Dok Endija Mareja i Novaka Đokovića nema, Rodžer Federer i Rafael Nadal kolo vode. Senzacionalno ranu eliminaciju prvog i drugog reketa sveta sa Australijan opena najpre je iskoristio legendarni Švajcarac, a potom i čuveni Španac, pa bi u slučaju… »

Ne da(vi)mo Beograd uz Sašu Jankovića

Danas 25.01.2017
Potrebno je organizovati se i promene započeti od komšiluka. Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd podržava kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije jer je svojim radom kao Zaštitnik građana stao u odbranu prava, sloboda i dostojanstva građana… »

Nikolić: Rat nije moguć

Danas 25.01.2017
Rat nije moguć, izjavio je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić odgovarajući na pitanje portugalskih novinara u Lisabonu da li je moguć novi rat na Balkanu i istakao da je nemoguće naći političare koji ratove žele. Nemoguće je otvarati ratove… »

Turbo - folk

Danas 25.01.2017
* Na dvanaest kola pre kraja CZ ima deset pobeda, potrebno im je još pet da ''obezbede'' drugi krug, a to je manje od 42 odsto uspeha. Osnov uspeha činili bi trijumfi kod kuće nad Galatasarajem, Bambergom i Uniksom. Prošla kolumna, za mene krajnje… »

FSS: Sramna i politička odluka suda u Lozani

Danas 25.01.2017
U Fudbaslkom savezu Srbije smatraju da je odluka Suda za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) da odbije žalbu FSS povodom prijema FS Kosova u članstvo UEFA smarma i politički motivisana. CAS je, podsetimo, u utorak odbio žalbu FSS, što su na Kosovu i… »

Radove finansirala Pokrajina

Danas 25.01.2017
U najmnogoljudnijem selu pored Zrenjanina, Melencima, završeno je renoviranje fiskulturne sale u OŠ „Boško Vrebalov“. Radove je finanasirala pokrajinska administracija, a pomogla je i lokalna samouprava Zrenjanina. Kako je saopšteno prilikom… »