Izvor: Danas arhiva vesti 26.01.2017

Kelti opet dolaze

Danas 26.01.2017
Peto izdanje Beogradskog Irskog Festivala, koje će se održati od 6. do 22. marta, predstaviće na više lokacija u Beogradu deo očaravajuće irske kulture u globalnoj irskoj zabavi u nedelji živahnih proslava, uključujući Svetog Patrika 17. marta… »

NUNS i NDNV: Nekorektan odnos Vučića prema N1

Danas 26.01.2017
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) danas u saopštenju "najoštrije protestuju zbog veoma nekorektnog odnosa premijera Aleksandra Vučića prema televiziji N1". U zajedničkom saopštenju NUNS i NDNV… »

Ponosni na suficit od 41,5 miliona dolara

Danas 26.01.2017
Od 1. februara Svilajnac neće više imati bilo kakve dugove prema dobavljačima apoteka u ovoj opštini, jer će sve obaveze biti isplaćene iz unapred dobijene zakupnine za ove objekte. U Svilajncu smo veoma ponosni na to što se nakon, da tako kažem… »

SNS: Ostavke u Vrbasu i Odžacima

Danas 26.01.2017
Predsednik opštine Vrbas Milan Glušac i predsednik opštine Odžaci Dušan Marijan podneli su danas ostavke, a glavni razlog je ušteda u budžetu koja će se dobiti spajanjem lokalnih i predsedničkih izbora, saopštila je Srpska napredna stranka za… »

Predstavljen novi BMW serije 5

Danas 26.01.2017
Novi BMW serije 5 juče je premijerno predstavljen domaćim medijima, čime je zvanično otpočela prodaja nove generacije ovog modela u Srbiji. Kako je saopšteno, uz novi model serije 5 BMW Srbija kao standard paket besplatnog redovnog održavanja u… »

Kuburović: Uspešno sa USAID

Danas 26.01.2017
Ministarka pravde Nela Kuburović razgovarala je danas sa direktorkom USAID u Srbiji Azom El-Abd o nastavku saradnje i novim zajedničkim projektima, uz saglasnost da je dosadašnja saradnja bila veoma uspešna i da je najbolji primer za to USAID Projekat… »

Velja Velji oči ne vadi

Danas 26.01.2017
Sve je urađeno po sistemu: vrana vrani oči ne vadi sve dok vranu ne zavrnu za poziciju direktora javnog preduzeća. Mi smo povezali neka lica sa nekim prostorima, neka lica sa nekim predmetima, neka lica smo povezali sa drugim licima koja su bila… »

Vuk Vučić

Danas 26.01.2017
Šta može biti opasnije za mir, stabilnost i pomirenje u regionu, uvođenje evropskih standarda i procesa integracija u EU od aktuelnog stanja u kojem je predsednik države Tomislav Nikolić? Može biti opasnije da to mesto zauzme neko sa Nikolićevom… »

Sve više "građana rajha"

Danas 26.01.2017
Samo u Bavarskoj navodno ima više od 340 naoružanih desničarskih ekstremista. Takozvani građani rajha - osobe u Nemačkoj koje ne prihvataju demokratsku državu ustanovljenu posle sloma nacističke diktature - naprasno su izbili u prvi plan, piše… »

Miša Vacić: Nesuđeni savetnik

Danas 26.01.2017
Desničar Miša Vacić smenjen je sa mesta savetnika u vladinoj Kancelariji za KiM nakon prekjučerašnjeg gostovanja u emisiji "Novi dan" na TV N1. U emisiji je ispričao kako su ga Srbi sa Kosova zvali da dođe da radi u Kancelariji, "a država im je to… »