Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 23.02.2017

Džikić: Ko god da bude u timu protiv Zadra moraće da radi posao i za one koji ne mogu da igraju

Večernje novosti 23.02.2017
Poznati su učesnici plej ofa, ali borba oko pozicija traje do poslednjeg kola. Naša situacija je svima poznata i neće se promeniti za utakmicu u petak – rekao je trener Partizana. Košarkaši Partizana manje od 48 časova od završetka meča sa PAOK… »

Vulin: Evropa da zauzme jedinstven stav o migrantskoj krizi

Večernje novosti 23.02.2017
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ponovo je danas apelovao na Evropsku uniju da zauzme jedinstven politički stav o migrantskoj krizi. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar… »

Pastor: Podrška Vučiću u interesu mađarske zajednice

Večernje novosti 23.02.2017
Savez vojvođanskih Mađara (SVM) ima sklopljen politički dogovor, a osnovni mu je interes da Srbija bude politički stabilna i zato nema svog kandidata za predsednika Srbije, izjavio je predsednik te partije Ištvan Pastor. Savez vojvođanskih Mađara… »

Runijev agent u Kini pregovara o transferu

Večernje novosti 23.02.2017
Mediji su naveli da se radi o Peking Guanu, ali izvor BBC naveo je da taj klub nije zainteresovan za Runija. Zbog ograničenog broja stranaca u ekipi, verovatnije opcije za napadača su Đangsu Suning i Tjencin. Agent fudbalera Mančester junajteda Vejna… »

Japan se plaši ruske divizije

Večernje novosti 23.02.2017
Protest Moskvi iz Tokija zbog najave rasporeda vojnika na Kurilskim ostrvima. Razgovor kada sa Okinave ode baza vojne flote SAD. MOSKVA - OD STALNOG DOPISNIKA „NOVOSTI“ JAPANSKA vlada uputila je protest Rusiji zbog planova njenog ministarstva odbrane… »

Ambasador Nemačke: Nijedan državljanin Srbije ne može dobiti azil

Večernje novosti 23.02.2017
Ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman izjavio je danas u Beogradu da je Srbija zemlja bezbednog porekla i nijedan srpski građanin ne može dobiti azil. Ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman izjavio je danas u Beogradu da je Srbija zemlja bezbednog… »

Olimpijski komitet Srbije obeležio 107. godišnjicu rada

Večernje novosti 23.02.2017
Sigurno je da nas više od veka duga olimpijska tradicija čini ponosnim i predstavlja motiv više da svojim rezultatima pomeramo granice - rekao je Žarko Paspalj. OLIMPIJSKI komitet Srbije je jedna od malobrojnih članica Međunarodnog olimpijskog… »

Marko Blagojević novi ambasador Srbije na Kipru

Večernje novosti 23.02.2017
Marko Blagojević je novi ambasador Srbije na Kipru, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku" Marko Blagojević je novi ambasador Srbije na Kipru, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku". Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ukaz o… »

Tragedija u Štrpcu: Da je otišao kod psihijatra dete bi možda bilo živo

Večernje novosti 23.02.2017
Dostana Kuzmanović tvrdi da je njen zet Dejan izbo svoje sinove, stare svega 40 dana, zbog psihičkih problema. Govorio je da ga prati džip, da će mu ukrasti bebe, prodati im organe... MOJA Ana i Dejan su imali idealan brak. Nikada nije povisio ton ili… »

Uhapšeni pošto su opljačkali dve banke u istom danu

Večernje novosti 23.02.2017
Beogradska policija uhapsila je S. V. (27) i V. E. (19) zbog osnova sumnje da su opljačkali dve banke u glavnom gradu iz kojih su odneli oko 4,8 miliona dinara, saopšteno je danas. Beogradska policija uhapsila je S. V. (27) i V.E. (19) zbog osnova… »