Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 23.02.2017

Startuje juniorska Evroliga

Večernje novosti 23.02.2017
Kvalifikacioni turnir juniorske Evrolige počinje u petak u dvorani u Železniku. Pobednik takmičenja obezbediće mesto na fajnal-ejtu u Istanbulu. KVALIFIKACIONI turnir juniorske Evrolige počinje u petak u dvorani u Železniku. Pobednik takmičenja… »

Čitač naduvao račune za struju?

Večernje novosti 23.02.2017
Potrošači opsedaju šaltere za reklamaciju u Elektrodistribuciji u Čačku. Jednog meseca stigne da se plati 400, drugog 8.000 dinara, žale se Čačani. ŠALTERI za reklamaciju u čačanskoj Elektrodistribuciji ovih dana prepuni su nezadovoljnih… »

Uživanje u lekovitoj vodi

Večernje novosti 23.02.2017
Poklonite deci nezaboravan odmor u Prolom banji. UKOLIKO ste umorni od svakodnevnih obaveza, stresnog načina života i gradske gužve, Prolom banja je idealna destinacija za vas i vašu porodicu. Smeštena na padinama planine Radan, u okruženju koje… »

Društvene mreže - Greške koje ljubav kvare

Večernje novosti 23.02.2017
Odavno ste u novoj vezi ali i dalje vam na "Fejsbuku" stoje slike bivšeg momka ili pesme koje ste njemu posvetili? DA li se dopisujete na društvenim mrežama s nekim novim poznanikom, iako iskreno volite svog dečka i ne želite da pokvarite odnos sa… »

Tošić se oporavio, spreman za nastavak šampionata

Večernje novosti 23.02.2017
Radim punim intenzitetom već sedam dana, ali nažalost još nisam spreman za najveće izazove. Uskoro se nastavlja ruski šampionat i očekujem da ću brzo ući u pravu formu, istakao je Zoran Tošić. ZORAN Tošić u potpunosti se oporavio od povrede… »

Sarina riznica medalja

Večernje novosti 23.02.2017
Mladi karatista iz srca Resave godinama niže samo uspehe. SVILAJNAC - Tokom proteklih pet godina, trinaestogodišnja učenica OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Sara Dimitrijević iz Grabovca je, kao reprezentativac Srbije u katama i borbama, blistala na… »

Starica stradala u požaru

Večernje novosti 23.02.2017
Na zgarištu požara u selu Bazalica kod Studenice pronađeno telo P. M. (79). KRALjEVO – Pripadnici Vatrogasno – spasilačke jedinice prlikom likvidacije požara u selu Bazalica, u Mesnoj zajednoci Orlja glava kod Studenice, danas oko 14 sati, u… »

Pomoć za sahranu sigurna samo od Fonda pio

Večernje novosti 23.02.2017
Najstariji građani sada nepoverljivi prema privatnim organizacijama za pokrivanje troškova pokopa. PENZIONERI, koji su želeli da naslednike oslobode troškova sahrane, uplaćujući novac u fond privatnih udruženja, obeshrabrila je nedavna vest da je… »

Rani buking umanjuje cene i do 55 odsto

Večernje novosti 23.02.2017
Fantastična sajamska sniženja u agenciji "Big blu". Za leto koje dolazi, ponuda se širi. "BIG blu" ne posustaje. Za novu sezonu, pre svega za leto 2017, priprema niz lepih iznenađenja za svoju sve brojniju klijentelu. Dobro je znano da ova agencija… »

Mala sala Beogradske arene ponovo u funkciji

Večernje novosti 23.02.2017
Rekonstrukcija male sale Beogradske arene završena je, a danas su je uoči početka Dvoranskog evropskog prvenstva obišli gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević. Rekonstrukcija male sale Beogradske arene… »