Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 23.02.2017

Nikad veći popusti

Večernje novosti 23.02.2017
Sa agencijom "1A travel" uštedite i provedite odmor kako zaslužujete. Mnogi hotelijeri deci do 15 godina daju besplatan smeštaj. KAO i svake godine, turistička agencija "1A travel" spremila je brojna prijatna iznenađenja za svoje stalne i nove… »

Polemike Ljubivoje Stojanović: Mudrost vođe i svetitelja

Večernje novosti 23.02.2017
Retki su narodi koji mogu da se pohvale brojem vladara koji su postali sveci. RETKI su narodi koji mogu da se pohvale brojem vladara koji su postali sveci. Pojedine čak to pokreće da za njima tragaju i tamo gde ih nema i proglašavaju za svetitelje i… »

Bošnjaci hoće samo Bošnjaka

Večernje novosti 23.02.2017
Odluka pravosudne komisije da za člana VSTS iz Brčkog izabere Dragana Tomaša, pokrenula lavinu. Tvrde da je tužilac Zekerija Mujkanović baš za ovu funkciju. VIŠEGODIŠNjA nastojanja vlasti Republike Srpske da se izvrši reforma pravosudnog sistema… »

"Gugl" nastavlja borbu protiv pošasti koja vreba iz komentara

Večernje novosti 23.02.2017
Najveći svetski pretraživač "Gugl" je u pokušaju da se bori protiv „trolova“, predstavio takozvani aplikacioni programski interfejs (API) pod nazivom "Perspektiv" Najveći svetski pretraživač "Gugl" je u pokušaju da se bori protiv… »

Hevimetalac u operi

Večernje novosti 23.02.2017
Bariton Predrag Gligorić, član hora Narodnog pozorišta. Uoči premijere spavam dugo, operem kosu, pijem dosta kafe i pustim neki hevi metal. KAKO zamišaljate mladog hevimetalca? A kako operskog pevača? Još je Albert Ajnštajn, jedan od najvećih… »

"Novosti" vas vode u pozorište; Poznati dobitnici

Večernje novosti 23.02.2017
"Novosti" vas ponovo vode u pozorište. Četiri čitaoca koja pošalju SMS dobiće po dve karte za dve predstave Beogradskog dramskog pozorišta. Dobitnici su: "Novosti" vas ponovo vode u pozorište! Četiri čitaoca koj a pošalju SMS dobiće po dve… »

Napravite lampu od drveta

Večernje novosti 23.02.2017
Originalno osvetljenje po principu “uradi sam” od led dioda, malo lepka i plastične cevi. UKOLIKO volite da imate nešto originalno u svom stanu i nije vam problem da “zasučete rukave”, evo jednog predloga kako da sami napravite lampu od drvenih… »

Od najboljih - najjeftinije

Večernje novosti 23.02.2017
Ponuda "Kon Tikija" i ove godine atrakcija Sajma turizma. Pet novih destinacija i 20 čartera za 20 letovališta. NAJMOĆNIJA agencija, najatraktivnija ponuda i - najbolje cene. Ovo je slogan s kojim se "KT travel" predstavlja i na ovogodišnjem Sajmu… »

Amela Terzić spremna za Balkanijadu: Hoću najbolje da ostavim za prvenstvo Evrope

Večernje novosti 23.02.2017
Atletski trener Rifat Zilkić rekao je da će Prvenstvo Balkana u dvorani biti generalna proba za šampionat Evrope, od 3. do 5. marta u “Kombank areni”. Atletski trener iz Novog Pazara Rifat Zilkić rekao je da će Prvenstvo Balkana u dvorani, koje… »

Požari na nekoliko lokacija u Beogradu

Večernje novosti 23.02.2017
Na nekoliko lokacija u Beogradu zapaljena je trava, a vetar koji duva preti da utiče na širenje vatrene stihije. Poslate vatrogasne ekipe da se izbore sa požarima. Na nekoliko lokacija u Beogradu zapaljena je trava, a vetar koji duva preti da utiče na… »