Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 23.02.2017

Reciklažom protiv deponija

Večernje novosti 23.02.2017
Prikupljanjem elektrootpada može da se dobro zaradi, ali i očuva životna sredina. "Skan Metals" godišnje prikupi oko 2.500 tona elektro otpada. UKOLIKO žele da se oslobode dotrajalih električnih i elektronskih uređaja, a usput i da za njih dobiju… »

Čanak: Izuzetno teška noć za nas, ali nismo zaslužili prolaz

Večernje novosti 23.02.2017
Nismo uspeli, odigrali smo loše poslednji napad, suprotno od onoga kako smo se dogovorili. Teško je u ovom trenutku praviti širu analizu, kaže trener Partizana Nenad Čanak. Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da je ova noć izuzetno… »

Le: Legija bez Radovića traži iznenađenje u Amsterdamu

Večernje novosti 23.02.2017
Ajaks dočekuje poljski klub posle remija u prvom meču. Neće imaći pomoć iskusnog napadača. POSLE današnjih 13 revanš-mečeva biće poznati svi učesnici osmine finala Lige Evrope, a najveća uzbuđenja očekuju se u Amsterdamu gde Ajaks dočekuje… »

Hapšenje u Podgorici: Da li je meta Stamatović?

Večernje novosti 23.02.2017
Hapšenjem Petra Pejovića podgorička policija sprečila likvidacije. Po drugoj verziji planiran je mafijaški napad na Spičanovića. Stamatović blizak "škaljarskom", a Spičanović "kavačkom" klanu. PODGORICA - Inspektori kriminalističke policije… »

Bouviju "munja" na metro stanici Brikston

Večernje novosti 23.02.2017
Londonski umetnici prikupljaju novac za spomenik Dejvidu Bouviju, a žele da ga postave u četvrti u kojoj je rođen. UMETNICI i aktivisti predstavili su planove za trajni spomenik Dejvidu Bouviju koji žele da postave u londonskoj četvrti u kojoj je… »

SANU drugi put nagradila mladog Vranjanca

Večernje novosti 23.02.2017
Centar za naučno-istraživački rad SANU i Univerziteta u Nišu tablet-računarom nagradili studenta Jovana Stojkovića. VRANjE - Centar za naučno-istraživački rad SANU i Univerziteta u Nišu tablet-računarom su nagradili ovdašnjeg studenta Jovana… »

Sporno 3,9 miliona km

Večernje novosti 23.02.2017
Prijava protiv bivšeg direktora i bivših službenika Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove. BANjALUKA - Uprava kriminalističke policije podnela je prijavu protiv bivšeg direktora Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne… »

Apel iz Berana: Podignimo dom za Baćka

Večernje novosti 23.02.2017
Pokrenuta akcija pomoći za poznatog beranskog prodavca novina Svetislava Milivojevića, kome je vatra progutala baraku u kojoj je živeo i skromnu imovinu sticanu decenijama. BERANE - Zaglavljeni u zagrejanim domovima dok je napolju polarna hladnoća… »

Begonija na čak hiljadu načina

Večernje novosti 23.02.2017
Lepa i popularna cvetnica može da se gaji kao sobna ali i kao baštenska biljka. BEGONIJA može da se gaji kao sobna biljka, ali je prava šteta ne izneti je na svetlo mesto kad dođe proleće. Cveta od jula do septembra prelepim žutim, crvenim… »

Oni se vole već 70 godina!

Večernje novosti 23.02.2017
Miodrag (92) i Slavka Tanasić (89) iz Banovog polja u Mačvi proslavili su platinastu svadbu. U slozi uživaju sa troje dece, sedmoro unučadi i devetoro praunučadi. ZARENI osmehom i sklupčani jedno uz drugo i danas pričaju o prvom susretu i odluci da… »