Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 23.02.2017

Prvi vinil u karijeri

Večernje novosti 23.02.2017
"Vasil Hadžimanov bend" slavi 20 godina rada i tim povodom objavio je prvo vinil izdanje "Alive - the essential" U GODINI u kojoj obeležavaju dve decenije karijere, "Vasil Hadžimanov bend" objavio je prvo vinil izdanje "Alive - the essential"… »

Leči rane od strele, čeka ga zatvor

Večernje novosti 23.02.2017
Za Dušanom Milivojevićem, koga je ranila supruga, raspisano više potraga. Njegova žena Lidija danas treba da bude saslušana. LIDIJA Milivojević (31), koja je uhapšena nakon što je u Rakovici samostrelom ranila svog supruga Dušana (39)… »

Mlada Baranka crtežima osvojila Japan

Večernje novosti 23.02.2017
Jedanaestogodišnja Irina Savić iz Bara pobedila na takmičenju u Tokiju. Na smotru pristiglo 17.197 radova iz čak 94 države. Četiri godine pohađa časove slikanja u Kreativnom centaru "Sovice" Biti među najboljima u konkurenciji više od 17.000… »

Nemačka i Francuska: Svi putnici pod lupu "Šengena"!

Večernje novosti 23.02.2017
Berlin i Pariz traže reviziju sporazuma o slobodnim granicama. Svoj zahtev obrazlažu potrebom da se pojača kontrola priliva migranata i terorista u zemlje EU. FRANCUSKA i Nemačka traže od EU da izvrši reviziju Šengenskog sporazuma! Na granicama… »

Horoskop za četvrtak, 23. februar

Večernje novosti 23.02.2017
Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene... OVAN Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da… »

Žensko preduzetništvo u gradu na Savi: Osnovale 70 firmi

Večernje novosti 23.02.2017
U Šapcu je formirano i udruženje poslovnih žena pod nazivom "Šapčanke", a cilj mu je osnaživanje za samostalni biznis. ŠABAC - Lane je u gradu na Savi "niklo" više od 70 ženskih preduzetničkih radnji, što je rezultat organizovanja i… »

Senatori iščekuju Dodikov poziv

Večernje novosti 23.02.2017
Savetodavno telo Republike Srpske sprema konkretne predloge koje će uputiti institucijama. Tomić: Senat mora da zaseda jer su RS napali bošnjački političari i mora se reagovati. BANjALUKA - Članovi Senata Republike Srpske očekuju da predsednik RS… »

Kup CEV: Vizura i Himki u Brčkom

Večernje novosti 23.02.2017
Za plasman u četvrtfinale odbojkašice Vizure će igrati sa ukrajinskim predstavnikom u Brčkom. KAO da je finale... Odbojkašice Vizure danas (18.00) će se u Brčkom sa ukrajinskim Himkijem boriti za plasman u četvrtfinale Kupa CEV. Podsetimo… »

Opljačkana Rajfajzen banka na Banovom Brdu

Večernje novosti 23.02.2017
Dvojica maskiranih i naoružanih muškaraca opljačkali su Rajfajzen banku u Požeškoj ulici 81 u Beogradu. Dvojica maskiranih i naoružanih muškaraca opljačkali su oko 18.30 ekspozituru "Rajfajzen" banke u Požeškoj ulici 81 u Beogradu, saznaju… »

U "Đuri" i jaslice?

Večernje novosti 22.02.2017
Traju sastanci sa direktorima predškolskih ustanova oko "preseljenja" mališana u osnovne škole. Potrebno je ispuniti propisane uslove za boravak najmlađih. OSIM predškolaca, u osmoletkama koje su "na mapi" nove mreže škola biće smeštena i deca… »