Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 23.02.2017

Nova pravila u kašmiru: Zabranjena skupa i raskošna venčanja

Večernje novosti 22.02.2017
Vlasti u indijskom delu Kašmira uvele su ograničenja za preterano raskošna i skupa venčanja u tom regionu. Vlasti u indijskom delu Kašmira uvele su ograničenja za preterano raskošna i skupa venčanja u tom regionu. Roditelji mlade neće moći da… »

Sane: Izvini za 34.200 evra!

Večernje novosti 23.02.2017
Osam minuta pre završetka utakmica Lige šampiona igranih u utorak jedan kladilac iz Nemačke je bio na pragu nestvarnog pogotka - dva tačna rezultata sa kvotama 150 i 120. U LEVERKUZENU 2:4, na "Etihadu" 4:3. Osam minuta pre završetka utakmica Lige… »

Vidikovac: Nestali dečak se sam vratio

Večernje novosti 23.02.2017
Sedmogodišnjak koji je nestao kod luna-parka na Vidikovcu i za kojim je tragala i policija, sam se vratio roditeljima. Sedmogodišnjak koji je nestao kod luna-parka na Vidikovcu i za kojim je tragala i policija, sam se vratio roditeljima. Kako se… »

Holandski desničar prekida kampanju zbog bezbednosnog skandala

Večernje novosti 23.02.2017
Holandski desničarski političar Gert Vilders rekao je danas da će prekinuti svoju kampanju za parlamentarne izbore zbog hapšenja jednog pripadnika njegovog obezbeđenja. Holandski desničarski političar Gert Vilders rekao je danas da će prekinuti… »

Požar na Suvoj planini, zahvaćeno preko sto hektara šuma i livada

Večernje novosti 23.02.2017
Obronke Suve planine između sela Bancareva, Glogovca i Ravnog Dola u toku popodneva zahvatio je požar, saznaje Beta od meštana koji su se u gašenju priključili vatrogascima. Obronke Suve planine između sela Bancareva, Glogovca i Ravnog Dola u toku… »

Hamburg poslao ponudu: Partizan dobija 4,5 miliona evra za Milenkovića!

Večernje novosti 23.02.2017
Činjenica da smo tokom zime imali na stolu ponudu Anderlehta od četiri miliona evra jasno ukazuje u kom pravcu će ići priča o prodaji Milenkovića, kaže Ivica Iliev. SKAUTI Hamburgera "snimali" su u nedelju na Banjici mladog štopera Nikolu… »

Premijer: Nadam se dogovoru o uvođenju direktnog leta do Pekinga

Večernje novosti 23.02.2017
Pemijer Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da se nada dogovoru sa jednom privatnom kineskom aviokompanijom o uvođenju direktnog leta od Beograda do Pekinga. Pemijer Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da se nada dogovoru sa jednom… »

Akcize i kurs dodali gas auto-plinu

Večernje novosti 22.02.2017
Proteklih dana cena tečnog naftnog gasa povećana na punionicama u Srbiji od dva do pet dinara. Litar se u utorak prodavao od 74,5 do čak 82,5 dinara. Skuplji smo od BiH i Makedonije. CENE tečnog naftnog gasa (TNG) popularnog auto-plina poslednjih… »

Navijači Zvezde odali počast Vitaliju Čurkinu

Večernje novosti 23.02.2017
Navijači Crvene zvezde odali su danas u Beogradu počast preminulom ambasadoru Rusije pri Ujedinjenim nacijama (UN) Vitaliju Čurkinu na utakmici košarkaša tog kluba u Evroligi. Navijači Crvene zvezde odali su danas u Beogradu počast preminulom… »

Ukinut pritvor Predragu Bogićeviću: Ravnogorac se brani sa slobode

Večernje novosti 23.02.2017
Sud ukinuo pritvor Predragu Bogićeviću, uhapšenom po poternici Crne Gore. O eventualnoj ekstradiciji odlučivaće ponovo Viši sud u Kragujevcu. SPECIJALNI sud u Beogradu doneo je u četvrtak rešenje kojim se ukida ekstradicioni pritvor Predragu… »