Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 23.02.2017

Lančani sudar na putu Vrbas-Kula

Večernje novosti 23.02.2017
Pet automobila se danas popodne sudarilo na magistralnom putu između Vrbasa i Kule. U sudaru ima nekoliko lakše povređenih ljudi. Pet automobila se danas popodne sudarilo na magistralnom putu između Vrbasa i Kule. U sudaru ima nekoliko lakše… »

Satarom usmrtio suprugu, pa proglašen neuračunljivim

Večernje novosti 23.02.2017
Pravosnažna presuda Aleksandru Kusturiću za zločin koji je počinio u Novom Sadu. Izrečena mu je mera obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja. ALEKSANDRU Kusturiću (42) iz Novog Sada, optuženom za ubistvo supruge Daniele (43) pre dve godine u… »

Svečanost u ruskoj ambasadi: Odlikovani srpski vojnici

Večernje novosti 22.02.2017
Ruski ambasador Aleksandar Čepurin priredio je prijem povodom praznika, Dana branilaca otadžbine. Upriličena i ceremonija odlikovanja vojnika oružanih snaga Srbije medaljama Ministarstva odbrane Rusije. RUSKI ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin… »

Užas u Nišu: Roditelji pronađenog mladića sumnjaju da je njihov jedinac ubijen(foto)

Večernje novosti 23.02.2017
Beživotno telo Dalibora Krstića (31) pronađeno je jutros oko osam časova u blizini Zadružnog doma u niškom selu Donji Matejevac. Nesrećni mladić nestao je 10. novembra. BEŽIVOTNO telo Dalibora Krstića (31) pronađeno je jutros oko osam časova u… »

Mercedes predstavio bolid W08

Večernje novosti 23.02.2017
Hamilton: To je najdetaljniji deo mašinerije koji sam ikada video u Formuli 1. Ovo nije bio pravi test, samo sam odvezao nekoliko krugova da se uverimo da bolid može da ide. Ekipa Mercedesa predstavila je novi bolid W08, a prve krugove na stazi… »

Sajam turizma Stranci pune srpsku kasu

Večernje novosti 23.02.2017
Više od 1.200 izlagača na 39. Sajmu turizma koji je otvoren u Beogradu. Vučić: Cilj da za pet godina zarađujemo dve milijarde evra od turizma. SRBIJA je sve atraktivnija za goste iz inostranstva, a sve više novca od turizma ostaje našoj zemlji. Od… »

U američkom gradiću ukinuta zabrana plesa na javnom mestu

Večernje novosti 23.02.2017
Vlasti američkog gradića Henrijete ukinule su neobičan propis koji je tokom više decenija zabranjivao ples na javnom mestu. Vlasti američkog gradića Henrijete ukinule su neobičan propis koji je tokom više decenija zabranjivao ples na javnom mestu… »

Bugarska lak zalogaj za Srbiju

Večernje novosti 23.02.2017
Omladinska selekcija ostvarila je i drugu pobedu u prijateljskom dvomeču sa Bugarskom. Izabranici Milana Obradovića posle 3:1 u utorak, rivala su u četvrtak savladali za gol ubedljivije - 4:1 (1:1). OMLADINSKA selekcija ostvarila je i drugu pobedu u… »

U seriji eksplozija u češkoj fabrici municije i mašina 19 povređenih

Večernje novosti 23.02.2017
U seriji eksplozija u češkoj fabrici mašina i municije "Poličske strojirni" u mestu Polički, danas je povređeno 19 ljudi, od kojih je stanje dvoje kritično. U seriji eksplozija u češkoj fabrici mašina i municije "Poličske strojirni" u mestu… »

Izbori u Francuskoj: Marin le Pen ubedljivo vodi

Večernje novosti 23.02.2017
Kandidat Nacionalnog fronta za predsednika Francuske Marin le Pen ubedljivo vodi prema najnovijim istraživanjima javnog mnjenja. Kandidat Nacionalnog fronta za predsednika Francuske Marin le Pen ubedljivo vodi prema najnovijim istraživanjima javnog… »