Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 23.02.2017

Završena sednica PIK-a, ambasadori zabrinuti zbog stanja u BiH

Večernje novosti 23.02.2017
Ruski ambasador u BiH Petar Ivancov izjavio je da će rezultati vanredne sednice Saveta za primenu mira u BiH (PIK), održane u Sarajevu, biti poznati kada bude objavljena zajednička izjava učesnika tog sastanka. Ruski ambasador u BiH Petar Ivancov… »

Turska ne odustaje od izručenja Gulena, ali prihvata i deportaciju

Večernje novosti 23.02.2017
Turski ministar pravde Bekir Bozdag uputio je pismo američkom kolegi Džefu Sešnsu o zahtevu Ankare za izručenje muslimanskog imama Fetulaha Gulena, koga Ankara smatra odgovornim za neuspeli državni udar prošle godine. Turski ministar pravde Bekir… »

Grci na nogama: Kolaps gradskog prevoza zbog štrajka

Večernje novosti 23.02.2017
U Atini je danas počeo dvadesetčetvoročasovni štrajk radnika zaposlenih u gradskom preduzeću za šinski saobraćaj koji traže ukidanje izmena zakona koji bi po njihovom mišljenju otvorio vrata privatizaciji kompanije. U Atini je danas počeo… »

Novi kurs ka Moskvi sa Mekmasterom?

Večernje novosti 23.02.2017
General Herbert Mekmaster, novi savetnik za nacionalnu bezbednost u Beloj kući, potvrđuje dominantnu ulogu vojnih krugova u Trampovoj administraciji. "Vikiliks": Bitka za dominaciju između vlade SAD i obaveštajaca. IMENOVANjEM generala H. R… »

Kinezi izvoze samo naš čelik

Večernje novosti 22.02.2017
Direktor "Hestila Srbija" povodom antidamping istrage EK. Song: Opredeljeni na prodaju robe proizvedene u Srbiji. "HESTIL Srbija" neće se baviti trgovinom čelika iz Kine ili drugih zemalja unutar teritorije Republike Srbije, zemalja EU ili ostalih… »

U Beogradu otvorena prva strana bolnica - „Afidea”

Večernje novosti 23.02.2017
Kompanija Afidea iz Holandije danas je svečano otvorila svoj prvi dijagnostički centar u Beogradu, Specijalnu bolnicu iz neurologije “Afidea”, u ulici Kneginje Zorke 25 na Vračaru. Kompanija Afidea iz Holandijedanas je svečano otvorila svoj prvi… »

Muke skijaša iz Venecuele na SP: Policija mu se smejala, optužili ga za terorizam i proglasili migrantom... (video)

Večernje novosti 23.02.2017
Skijaš iz Venecuele Adrijan Solano postao je glavna vest sa Svetskog prvenstva u Lahtiju, a danas je otkrio kroz šta je sve morao da prođe da bi uopšte stigao do Finske. Skijaš iz Venecuele Adrijan Solano postao je glavna vest sa Svetskog prvenstva u… »

Zbog štrajka osoblja ''Alitalije'' otkazani letovi

Večernje novosti 23.02.2017
Osoblje italijanske avio-kompanije "Alitalija" danas štrajkuje zbog propasti pregovora sa upravom i nepostojanja plana za obnovu poslovanja te kompanije-gubitaša. Osoblje italijanske avio-kompanije "Alitalija" danas štrajkuje zbog propasti pregovora sa… »

Nesreća kod kuršumlije: Traktorista sleteo s puta i poginuo

Večernje novosti 23.02.2017
V. S. (58) iz kuršumlijskog sela Trmka poginuo je sinoć kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo na seoskom putu. V. S. (58) iz kuršumlijskog sela Trmka poginuo je u toku jučerašnjeg dana kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo na seoskom… »

Noć muzeja sa velikim i malim revolucijama 20. maja

Večernje novosti 23.02.2017
Noć muzeja biće održana ove godine 20. maja, a tema su velike i male revolucije, saopštili su organizatori te manifestacije. Noć muzeja biće održana ove godine 20. maja, a tema su velike i male revolucije, saopštili su organizatori te… »