Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 23.02.2017

Zvezda plesa u Bitef teatru

Večernje novosti 23.02.2017
Džin Batler, koja je sa Majklom Fletlijem osnovala čuvenu trupu "Riverdens", na "Beogradskom irskom festivalu" AMERIČKA plesačica, koreograf i glumica Džin Batler (45), koja je sa Majklom Fletlijem osnovala čuvenu trupu "Riverdens", nastupiće 9. i… »

Besplatno razgledanje prestonice

Večernje novosti 23.02.2017
U susret novoj sajamskoj manifestaciji Udruženje turističkih vodiča Srbije organizovalo je besplatno razgledanje grada. POVODOM Sajma turizma u Beogradu, Udruženje turističkih vodiča Srbije organizovalo je besplatno razgledanje grada za vreme… »

Polemike Mile Savić: Spomenko - ime slobode

Večernje novosti 23.02.2017
Srpska istorija prepuna je svetlih primera mladih boraca. Mnogi ljudi, kao što je nekada bio Momčilo Gavrić, a nedavno Spomenko Gostić. SRPSKA istorija prepuna je svetlih primera mladih boraca. Mnogi ljudi, kao što je nekada bio Momčilo Gavrić, a… »

Jeremić i Janković odbili "ultimatum"

Večernje novosti 23.02.2017
Iz štabova dvojice opozicionih favorita poručuju da ne pristaju na strategiju lidera Dosta je bilo, koji je najavio svog kandidata ako ne bude dogovora. Planove još nisu otkrili SDS i LDP. IDEJA lidera pokreta DJB Saše Radulovića da se "slabiji"… »

Špijunka: Radenković čita transkripte iz Haga

Večernje novosti 23.02.2017
Naš foto-reporter juče je u jednoj gradskoj biblioteci "ulovio" člana Predsedništva SPS-a Dejana Radenkovića koji je listao knjigu transkripata sa suđenja Slobodanu Miloševiću. NAŠ foto-reporter juče je u jednoj gradskoj biblioteci "ulovio"… »

Tutinskom domu zdravlja stigli kreveti iz Minhena

Večernje novosti 23.02.2017
Gastarbajter Senad Ramović ni u Nemačkoj ne zaboravlja zavičaj, obezbedio ovdašnjoj zdravstvenoj ustanovi 18 kreveta za pacijentu. TUTIN - Biznismen Senad Ramović, poreklom iz ovog mesta, koji živi u Nemačkoj i radi na jednoj minhenskoj klinici… »

Severna Koreja tvrdi: „Mračne namere“ iza odbijanja Malezije da vrati telo Kim Džong Unovog polubrata

Večernje novosti 23.02.2017
Severna Koreja optužuje Maleziju za smrt Kim Džong Nama i pokušaj politizacije slučaja, saopštila je severnokorejska novinska agencija KCNA. Severna Koreja optužuje Maleziju za smrt Kim Džong Nama i pokušaj politizacije slučaja, saopštila je… »

Srbima opet seku šume

Večernje novosti 23.02.2017
Povratnici u Vozuću kod Zavidovića zatražili hitan sastanak sa lokalnom policijom. Dok nakupci navodno dogovaraju prodaju, šumokradice uđu u imanja i poharaju ih. ZBOG nastavka učestalih napada na imovinu Srba povratnika i onih koji povremeno… »

Pamela Anderson na strani muškaraca optuženih za silovanje (video)

Večernje novosti 23.02.2017
Poznata glumica i simbol seksepila Pamela Anderson izjavila je da želi da vodi kampanju za muškarce koji su lažno optuženi za silovanje. Poznata glumica i simbol seksepila Pamela Anderson izjavila je da želi da vodi kampanju za muškarce koji su… »

Komentar: Čurkin

Večernje novosti 23.02.2017
Oni sa kojima je Čurkin najžešće polemisao braneći stavove svoje zemlje, dve predstavnice Amerike, odale su mu poslednju počast. Na drugoj strani isprsio se stalni predstavnik Ukrajine u UN Vladimir Jeljčenko. POSLE skandala u SB UN, koji je… »