Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 23.02.2017

Šarmantne kožne jakne

Večernje novosti 23.02.2017
Ove sezone u trendu su modeli od veštačke kože, poručuju najpoznatiji svetski dizajneri, što će obradovati sve ljubitelje životinja. Elegantne i praktične, jakne od prirodne ili veštačke kože polako osvajaju izloge i ulice prizivajući… »

Majčinski dodatak još na "merenju"

Večernje novosti 23.02.2017
Predstavnici Vlade Crne Gore ne odstupaju u pregovorima oko isplate naknada. Vučinić: Stečeno pravo na novac iz budžeta je doživotno i ne može se umanjivati. Zakon se ne može primenjivati retroaktivno. PREDSTAVNICE majki sa troje i više dece, koje… »

Skandal u Italiji: 200.000 evra iz budžeta završilo u gej klubovima za prostituciju

Večernje novosti 23.02.2017
Šef agencije italijanske vlade UNAR, Frančesko Spano, podneo je ostavku pošto je otkriveno da je sredstva iz budžeta predviđena za borbu protiv homofobije ta agencija investirala u privatne klubove za homoseksualce. Šef agencije italijanske vlade… »

"Sloboda" dobija novi sjaj

Večernje novosti 23.02.2017
Spomenik na Iriškom vencu, simbol NOB, biće ove godine kompletno obnovljen. Ministarstvo za radove obezbedilo 34 miliona dinara. IRIŠKI VENAC - Spomenik "Sloboda", simbol Narodnooslobodilačke borbe naroda Vojvodine protiv fašizma u Drugom svetskom… »

Florentino Peres kreće u misiju – Mesi na “Bernabeu”: Uprava u pripravnosti, plan je spreman

Večernje novosti 23.02.2017
Predsednik Real Madrida prati situaciju oko novog ugovora argentinskog asa sa Barselonom i planira da ga dovede - prenosi list "Konfidencial" I "KRALj" vreba Barseloninog mađioničara. Predsednik Real Madrida Florentino Peres prati situaciju oko Lionela… »

Beogradske priče: Zelene pijace belog grada

Večernje novosti 23.02.2017
Seljaci i trgovci su vekovima imali mesta po kojima su bili prepoznatljivi. Najstarija na Studentskom trgu, najpoznatija Zeleni venac, a najgospodskiji Kalenić. POČETKOM 19. veka seljaci iz okoline Beograda donosili su svoje proizvode na prilaze varoši… »

Potisnuli DžIHADISTE: Iračani oslobodili aerodrom u Mosulu

Večernje novosti 23.02.2017
Aerodrom u Mosulu, koji je bio pod kontrolom Islamske Države, oslobođen je u jutros posle ofanzive specijalnih policijskih snaga Iraka. Aerodrom u Mosulu, koji je bio pod kontrolom Islamske Države, oslobođen je u jutros posle ofanzive specijalnih… »

Kako sprečiti demenciju

Večernje novosti 23.02.2017
Dokazano je da manje gledanja televizije, čitanje literature koja zahteva određeni umni napor i rešavanje ukrštenica pomaže britkosti uma. DA bismo izbegli demenciju, neophodno je da mozak konstantno održavamo u dobroj kondiciji. Dokazano je da… »

Slovenci bi da ih brane Rusi a ne SAD

Večernje novosti 23.02.2017
Neočekivani ishod Galupovog istraživanja: U slučaju vojne opasnosti Slovenci bi se radije obratili za pomoć i imali na svojoj strani Ruse, a ne Amerikance. LjUBLjANA - SPECIJALNO ZA „NOVOSTI“ U slučaju vojne opasnosti Slovenci bi se radije… »

Rusi uz suze odali počast Gostiću

Večernje novosti 23.02.2017
U Moskvi prikazan potresni dokumentarni film "Spomenko na večnoj straži" BANjALUKA - Petnaestogodišnji Spomenko Gostić, koji je odbio da se skloni od ratnih strahota, već je sa komšijama i prijateljima bio borac Vojske RS, poginuo je od granate 20… »