Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Kompletan spisak dobitnika trećeg kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Noizz 28.03.2017
Prošle subote, u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" izvučena su čak dva stana i 12 automobila "Fijat 500l". Uz putovanja, veš mašine, vaučere i druge vredne nagrade. Ovo je ceo spisak dobitnika iz trećeg i pretposlednjeg kola nagradne igre… »

Jan Bibijan u PZD

Ritam grada Kg 28.03.2017
Sutra od 18 časova, u Pozorištu za decu Kragujevac, igra se najnovija predstava „Jan Bibijan“, koju je po romanu Elina Pelina režirala Biserka Kolevska. Ovo je prva predstava naučnofantastičnog žanra u kragujevačkom PZD i namenjena je deci… »

Šansa za 77 parova

Večernje novosti 28.03.2017
Vlada Vojvodine podstiče natalitet kroz vantelesnu oplodnju. NOVI SAD - U Pokrajinskoj vladi u Novom Sadu u ponedeljak su potpisani ugovori o sufinansiranju troškova biomedicinski potpomognute oplodnje za drugo, treće i svako naredno dete. Pravo na ova… »

Ako želite da pronađete pravu ljubav, izgovorite danas - ovu molitvu

Telegraf 28.03.2017
No ljubav čovekova prema Bogu, jednom zadobijena i utvrđena, teško hladni, sem ako neko već ne siđe s pameti. Prema pravoslavnom kalendaru danas je svetac koji nas uči šta su iskrene emocije. Molitva za pre i posle doručka: Ove moćne reči daće… »

Popović: Pregovori ubijaju prisustvo Srbije na Kosovu

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat Demorkatske strake Srbije Aleksandar Popović izjavio je u Kosovskoj Mitrovici da se oštro protivi dosadašnjim pregovorima Beograda i Prištine jer se njima ubija prisustvo države Srbije na Kosovu i Metohiji. "Kao predsednik… »

"Larina trka" u Šumaricama!

Telegraf 28.03.2017
Trka je memorijalnog karaktera, u znak sećanja na Laru Radovanović, malu orijentirku koja je sa šest godina, usled maligne bolesti, zauvek napustila orijentiring staze. Dvanaesto orijentiring takmičenje “Larina trka”, koju organizuje Sportsko… »

ČANAK: Sandžaku autonomija sa skupštinom, izvršnom vlašću i zakonskom snagom! VIDEO

Sandžak haber 28.03.2017
Novi Pazar – Predsednički kandidat Nenad Čanak, boravio je u Sandžaku i prilikom gostovanja na Sandžak tv izjavio da decentralizaciju Srbije treba sprovesti i Sandžaku dati autonomiju u okviru Srbije. Čanak je kazao da Sandžak vidi kao… »

Biblioteka bogatija za preko 600 aktuelnih naslova

Pirotske vesti 28.03.2017
66SHARES Podeli Tvituj Narodna biblioteka Srbije poklonila je iz svog fonda suvišaka pirotskoj Biblioteci 220 akutelnih naslova, čiji je veći deo obrađen i dostupan čitaocima. Pirotski bibliotekari su sami od ponuđenih naslova izvršili selekciju, a… »

Pirotski maturanti položili ispit iz humanosti najvišom ocenom, uplaćeno 93.800 dinara za Milu Panić

Pirotske vesti 28.03.2017
773SHARES Podeli Tvituj Maturanti pirotske Gimnazije, u okviru velike humanitarne akcije pirotskih maturanata “Budi i ti nečiji heroj” danas su na račun za lečenje naše male sugrađanke Mile Panić uplatili 93.800 dinara. U okviru akcije čiju… »

Rekonstrukcija srednje škole „Dragačevo“ u toku

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Lučani - Prilikom poste radova na rekonstrukciji srednje škole „Dragačevo“ u Guči direktor Dragan Tanović zahvalio se Fondaciji Novaka Đokovića koja je donirala sredstva ali i opštini Lučani koja je takođe učestvovala u rekonstrukciji. Ova… »