Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Oproštaj od Zorana Belčevića

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čačak - Naš drug Belčo bio je veliki šarmer, veseljak, rado viđen i omiljen u svakom društvu, rekao je predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) u Čačku, Veljko Negovanović, povodom smrt Zorana Belčevića. "Hvala ti za… »

Unija žena SNS: Osnažiti žene u ekonomskom i političkom smislu

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Bajina Bašta - Čalanice Unije žena Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Prijepolja, posetile su Nacionalni park Tare u Bajnoj Bašti povodom sastanka na temu Regionalizacija Unija žena u Srbiji. U saopštenju se navodi da su na sastanku sve… »

CRTA: “Građani na straži” prate izborni proces

Ritam grada Kg 28.03.2017
CRTA posmatračka misija “Građani na straži” prati kvalitet celokupnog izbornog procesa i na izborni dan će imati posmatrače na biračkim mestima. Tokom izbornog dana 900 posmatrača biće raspoređeno na osnovu slučajnog i reprezentativnog… »

Pijanim pacijentima pomoć uz asistenciju policije

RTS 28.03.2017
Ekipe Hitne pomoći u Subotici, u protekla tri meseca četiri puta napali su pacijenti u alkoholisanom stanju. Rešenje tog problema u subotičkom Domu zdravlja vide u dobijanju statusa službenog lica za medicinske radnike. Zbog četvrtog napada na ekipu… »

Još čekaju morsku ribu

Večernje novosti 28.03.2017
Zašto fabrika nemačke kompanije PTC nije dobila dozvolu za početak rada. Ugovor o zakupu hale koju je izgradio grad na Dunavu "teče" od 15. januara 2016. FABRIKA za preradu morske ribe nemačke kompanije PTC, kojoj je Smederevo još pre godinu dana… »

Pirotski gimnazijalac prvak države u fizici

RTS 28.03.2017
Na državnom takmičenju iz fizike, koje je održano u Kladovu, pirotsku Gimnaziju predstavljalo je osmoro učenika. Učenik drugog razreda Aleksa Stefanović postao je državni prvak i apsolutni je pobednik u svojoj kategoriji, a veliki uspeh postigli su… »

U Kosjeriću se pripremaju i za lokalne izbore

RTS 28.03.2017
I dok će predsednički izbori biti održani u nedelju, 23. aprila će u Zaječaru, Vrbasu, Odžacima, Kovinu i Kosjeriću građani birati lokalnu vlast. Za 27 odborničkih mesta u Skupštini opštini Kosjerić liste je predalo pet stranaka i koalicija… »

Spojio ljubav prema muzici i frizerskom zanatu

RTS 28.03.2017
Kraljevčanin Damnjan Vukomanović od rane mladosti imao je želju da jednog dana postane uspešan frizer i muzičar. Ne želeći da zapostavi ni zanat, ni rokenrol, danas poznati kraljevački frizer je u svom salonu našao mesto za nekoliko svojih… »

Vučićev baner i na Ledenoj steni bez dozvole

Južne vesti 28.03.2017
Još jedna viseća reklama Aleksandra Vučića postavljena je na banderama iznad Ulice Dimitrija Tucovića, na Ledenoj steni u Nišu. U Opštini Palilula kažu da oni nisu izdali dozvolu, kao i da će naložiti uklanjanje ukoliko rešenja o postavljanju… »

Štrajk upozorenja članova Sindikata PTT Srbije

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Štrajkači odbor Sindikata PTT Srbije, doneo je odluku o jednočasovnom stupanju u štrajk upozorenja, sutra u vrmenu od 11:59 do 12:59 sati, u znak protesta prema Vladi Srbije i poslovanju Pošte zbog neispunjenih zahteva. U saopštenju se navodi da će… »