Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Teretana na otvorenom u Čačku

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čačak – Pod pokroviteljstvom opštine i uz donacije uspešnih loklnih kompanija, grad na Moravi je dobio još jedno mesto za rekreciju. U pitanju je teretana na otvorenom koja se nalazi u sklopu Sportskog centra "Mladost". Ova akcija je samo jedna u… »

ČANAK: Sandžaku autonomija sa skupštinom, izvršnom vlašću i zakonskom snagom! VIDEO

Sandžak haber 28.03.2017
Novi Pazar – Predsednički kandidat Nenad Čanak, boravio je u Sandžaku i prilikom gostovanja na Sandžak tv izjavio da decentralizaciju Srbije treba sprovesti i Sandžaku dati autonomiju u okviru Srbije. Čanak je kazao da Sandžak vidi kao… »

Abdurahmanović: Saradnja sa Vladom rezultirala otvaranjem mnogih filijala u Novom Pazaru

Sandžak haber 28.03.2017
Novi Pazar – „Zahvaljujući dobroj saradnji sa Vladom Srbije, njenim predsjednikom Aleksandrom Vučićem i potpredsjednikom Rasimom Ljajićem, u Novom Pazaru su otvorene mnoge filijale republičkih institucija. Uvjeren sam da će naši sugrađani… »

Dnevni horoskop za 29. mart 2017: Ovan treba manje da se iscrpljuje, Bik praktičan, Blizanci pametno postupaju, Rak analizira…

iKragujevac 28.03.2017
Ovan treba manje da se iscrpljuje, Bik praktičan, Blizanci pametno postupaju, Rak analizira, Lav menadžeriše, Devica puna elana, Vaga dobro, Škorpija ima snage, Strelac dobro, Jarac u radi, Vodolija u istom ritmu, Ribama potrebna teretana. Ovo je… »

BITNO DA ZNATE: Glasački listić važeći i ako precrtate Vučića a zaoktužite…

Jugmedia 28.03.2017
Glasački listić na kome je nacrtan Čiča Gliša, dopisan Novak Đoković, Vlade Divac ili neki drugi sportista ili filmski junak poput Čaka Norisa… smatraće se važećim, ali pod uslovom da je birač prethodno ispravno zaokružio ili podvukao ime… »

Uz podršku EU i Švajcarske gradi se prihvatilište za pse u Vlasotincu

Jug press 28.03.2017
VLASOTINCE U Vlasotincu su počeli radovi na izgradnji prihvatilišta za napuštene životinje koje treba da reši problem pasa lutalica na ulicama koji ugrožavaju bezbednost i zdravlje stanovništva . Izgradnju objekta površine 400 metara kvadratnih sa… »

Zaglavljeni između javnog i privatnog sektora

Politika 28.03.2017
Propala inicijativa bivše vlasti da se neki javni poslovi, delom ili u celosti, povere privatnim firmama, a više niko ne pominje ni inicijativu nove vlasti da se sva komunalna preduzeća stope u jedno. Kragujevac – Ideja o partnerstvu javnog i… »

Radikali delili knjige Vojislava Šešelja

Jug press 28.03.2017
VRANJE Predstavnici Srpske radikalne stranke u Vranju u okviru predizborne kampanje, tačno u podne, delili su prolaznicima knjige svog lidera, Vojislava Šešelja. Ovu akciju radikali su organizovali u svim većim gradovima u Srbiji, a u Vranju je… »

Koja su udruženja dobila novac u Vlasotincu

Jug press 28.03.2017
VLASOTINCE Predstavnici 35 udruženja čiji su projekti odobreni na konkursu opštine Vlasotince za 2017. potpisali su danas ugovore sa lokalnom samoupravom o njihovoj realizaciji. ” S obzirom na to da sam čuo neke vaše primedbe, želim da vam na… »

Proslavili martovske rodjendane

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC U Ustanovi za odrasle i starije u Leskovcu, prošle subote proslavljen je zajednički rođendan korisnika rođenih u martu. Slavljenici, njih davdesettroje, rođendanskom tortom počastili su svoje cimere i prijatelje. Čast da ugasi svećice i… »