Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Vučjanac proglašen za najboljeg lokalnog privrednika u Švedskoj (VIDEO)

Jugmedia 28.03.2017
Vučjanac Danijel Ilić proglašen je za lokalnog privrednika godine u Vasbiju u Švedskoj, a kao direktor „Renev AB“, dobitnik ovogodišnjeg poslovnog profila. Njegova firma se bavi nekretninama, a nagradu je osvojio u jakoj konkurenciji Nagrada mu… »

Vranjanac doživeo infarkt, pa udario u drvo

OK radio 28.03.2017
Na raskrsnici Karađorđeve i ulice Save Kovačevića u Vranju u ponedeljak uveče preminuo je Vranjanac Andrija Trajković Macan (39), koji je radio kao taksista. On je, prema navodima policije, u toku vožnje prema Hitnoj pomoći doživeo infarkt i… »

Pogledajte rang listu čitanosti portala, JUGMEDIA LIDER!

Jugmedia 28.03.2017
Internet medijski portali niču kao pečurke posle kiše, uz uverenje vlasnika da je to najlakši put da se dođe do čitaoca, što jeste delimično istina, ali i s nadom da će najbrže doći do prihoda, što se nekome i posreći, uz manju ili veću… »

Reprezentativac Srbije iz Plivačkog kluba “Dubočica”

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC Plivački klub “Dubočica” dobio je reprezentativca Srbije. Junior ovog plivačkog kluba Nikola Milenović branio je boje nacionalne selekcije , pa I svog kluba I grada , proteklog vikenda u Banja Luci, zajedno sa plivačkim asovima Veljom… »

Igrali se studenti: Ekonomac dao 11 golova gostima!

iKragujevac 28.03.2017
Igrači Ekonomca upisali su još jednu ubedljivu pobedu u Prvoj futsal ligi Srbije ove sezone. Kragujevčani su u meču 17. kola bili bolji od niške Kalče u hali „Jezero“ rezultatom 11:2 (1:1). Ništa nije nagovešatavalo rezultatsku katastrofu… »

Prosečna plata u Srbiji veća za deset hiljada od leskovačke

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC Prosečna plata isplaćena u februaru u Jablaničkom okrugu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, iznosila je 35.144 dinara, što je više u odnosu na januar za oko 4.000 dinara. Prosečna plata u Leskovcu u februaru iznosila je… »

Za 45 dana konkurs za socijalne stanove u ulici Majakovskog

Jug press 28.03.2017
NIŠ Uskoro će takozvani socijalni stanovi koji su građeni u naselju Duvanište u Nišu biti oglašeni za prodaju. Radovi su na samom kraju. Konkurs za kupovinu stanova u lamelama 5 i 6 u Ulici Majakovskog u Duvaništu biće raspisan za 45 dana, rekao… »

Ambasadorka Francuske u Nišu

Jug press 28.03.2017
NIŠ Manifestacija Francuski dani u Nišu je završena. Imala je niz različitih sadržaja koji su privukli ljubitelje Francuske, francuskog jezika, umetnosti. Ambasadorka Republike Francuske Kristin Moro održala je predavanje o položaju Frankofonije na… »

Malo im Nišava

Večernje novosti 28.03.2017
Gradsko veće u Nišu odlučilo o gradnji akva-parka na staroj lokaciji Lozni kalem. Planiran kompleks na čak 9.000 kvadrata. GRAD Niš je pokrenuo proceduru za prodaju zemljišta na Loznom kalemu, kako bi bio izgrađen akva-park čija će površina… »

I dalje ni traga nestaloj Vranjanki

OK radio 28.03.2017
Vranje - Ruža Spirić (50), iz sela Klenike kod Bujanovca nestala je pre nedelju dana, ali policija još nema nikakvog traga o njoj. Njen nestanak prijavljen je dežurnoj službi Policijske stanice u Bujanovcu. Na sebi je imala crne čizme, crne… »