Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Jovanović: Važno je povezivanje vinarija

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Topola - PIK Oplenac je firma sa dugogodišnjom tradicijom. Deset godina je propadala i dva puta neuspešno privatizovana. Iz stečaja je prodata Andreju Simikinom iz Rusije i sada uspešno posluje, a u planu je dalje širenje. Plan je, kako je naglasio… »

Oboren pešak u centru Kragujevca

iKragujevac 28.03.2017
U ulici Svetozara Markovića, u Kragujevcu, u toku jučerašnjeg dana, u 12h 09min, desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je automobil naleteo na osobu koja je prelazila pešački prelaz, ali je na sreću sve prošlo bez ozbiljnijih posledica. U pitanju… »

SNS: Dela govore više od reči

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čačak - Kako se bliži dan glasanja za novog predsednika Srbije, a nema dileme da će to već u prvom krugu biti Aleksandar Vučić, brojni politički cirkuzanti i manipulanti na sve moguće načine pokušavaju da nađu razlog i opravdanje za svoj… »

Takmičenje recitatora

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Lučani - U organizaciji Biblioteke opštine Lučani, 29. marta u 12 časova u sali Centra za kulturu i sport opštine Lučani u Guči, biće održana 49. opštinska smotra recitatora koja nosi naziv „Pesniče naroda mog“. Na ovom takmičenju… »

Masovan pomor pasa u Vranju

OK radio 28.03.2017
Poslednjih dana u Vranju je zabeleženo masovno uginuće uličnih pasa i zabrinuti građani i ljubitelji životinja osnovano sumnjaju da se radi o namernom trovanju. Neke informacije govore da trovači koriste najmanje dva jaka otrova koji su opasni ne… »

Druženje sa najmlađima organizovali bibliotekari

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čačak - U susret 2. aprilu, Svetskom danu dečije knjige, u ponedeljak 27. marta, Dečije odeljenje Gradske biblioteke i Osnovna škola „Filip Filipović“ organizovali su druženje sa više od 100 čačanskih predškolaca. Priliku da učestvuju u… »

Svi se trude da objasne kako je kod njih najgore

Kragujevačke 28.03.2017
Ima nešto što je zajedničko za sva mesta u Srbiji – svi se trude da objasne kako je kod njih najgore. Ovako je, u poseti redakciji „Kragujevačkih“, reagovao predsednički kandidat Saša Janković na predstavljanje Kragujevca kao grada u kome su… »

Vranjanac prvak Srbije u bilijaru

OK radio 28.03.2017
Vuk Nikolić (20) iz Vranja osvojio je prvo mesto u juniorskoj konkurenciji na državnom prvenstvu u bilijaru, koje je održano u Novom Sadu. Na turniru je učestvovalo oko 40 igrača iz cele zemlje. Nikolić u Vranju trenira za Bilijar klub „Aut“, a… »

Završena ski sezona na Torniku

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čajetina, Zlaibor - Nakon 96 dana rada, skijaška sezona na Torniku je završena. Odlični vremenski uslovi, neprekidan rad sistema za veštačko osnežavanje i stručna tehnička priprema doprinela je da ova sezona na Torniku bude najuspešnija… »

Pune ruke posla za hitnu pomoć: Tokom noći zbrinuto 26-oro dece

iKragujevac 28.03.2017
U toku jučerašnjeg dana, ekipe Hitne medicinske su intervenisale 69 puta, u toku dnevne bila je 41 terenska intervencija i 28 u toku noćne smene. Tokom noći u ambulantama zavoda zbrinuto je 44 odraslih pacijenata i 26-oro dece na pedijatrijskom… »