Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Predizborno zidanje akva-parka

Politika 28.03.2017
Kao i mnogo puta u poslednjih 12 godina, lokacija Lozni kalem između Niša i Niške Banje „dobija” savremeni rekreacioni centar i akva-park. Niš – Gradsko veće Niša donelo je juče odluku da se hitno izradi projekat i elaborat opravdanosti… »

Konkurs za manifestaciju Pirotsko kulturno leto otvoren do petka, 31. marta

Pirotske vesti 28.03.2017
8SHARES Podeli Tvituj Grad Pirot je januara meseca raspisao javni konkurs za finansiranje projekata u kulturi. Po konkursu je predviđeno da se programi realizuju u okviru ovogodišnje manifestacije Pirotsko leto , u periodu od početka jula do kraja… »

Štrumpfovi 3D u Domu kulture

Pirotske vesti 28.03.2017
4SHARES Podeli Tvituj ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO 3D Smurfs: The Lost Village Žanr: Animirani, avantura, komedija Režija: Keli Asbari Uloge: Džo Manganjelo, Mendi Patinkin, Rejn Vilson https://youtu.be/ULSibxmlZg8 Radnja trećeg nastavka serijala… »

Živi dvadeset godina s metkom u glavi

Politika 28.03.2017
U Milivoja Penezića pucano iz pištolja 1997. godine i u glavi mu se zadržao prepolovljen metak, ali mu ne pričinjava tegobe. Užice – Glava me ne boli, a ni promene vremena mi ne smetaju. Lekarima se ne javljam, a ni oni meni... Tako ovih dana… »

Abdurahmanović: Saradnja sa Vladom rezultirala otvaranjem mnogih filijala u Novom Pazaru

Sandžak haber 28.03.2017
Novi Pazar – „Zahvaljujući dobroj saradnji sa Vladom Srbije, njenim predsjednikom Aleksandrom Vučićem i potpredsjednikom Rasimom Ljajićem, u Novom Pazaru su otvorene mnoge filijale republičkih institucija. Uvjeren sam da će naši sugrađani… »

Devojčici u školi sipali u vodu otrov za krave: Roditelji u šoku, mogla je da umre u strašnim mukama

Kurir 28.03.2017
Grupa od četiri druga iz odeljenja su devojčici, kada nije gledala, u flašicu s vodom, sipala velenizol, preparat koji se daje krupnoj stoci, a služi za izbacivanje parazita. Roditelji su objavili video-snimak na kom govore o celom slučaju. Milan i… »

“Nauka u praksi” tema ovogodišnjeg niškog festivala nauke

Južne vesti 28.03.2017
“Elektromagnetno igralište” na kome će najmlađi moći potpuno bezbedno da se igraju sa strujom, tajna Rubikove kocke i “Papir koji klija” samo su neke od postavki koje će se naći na festivalu “Nauk nije bauk”, koji se 9. put održava u… »

SNS biblioteci donirao knjige

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC Savet za kulturu Srpske napredne stranke povodom akcije „Negujmo srpski jezik“ donirao je stručne knjige leskovačkoj Narodnoj biblioteci. Biljana Zlatković je rekla da se akcija „Negujmo srpski jezik“ odvija na teritoriji čitave… »

Saopštenje predsednika Gradske organizacije SPS Pirot Vidojka Panajotovića

Pirotske vesti 28.03.2017
9SHARES Podeli Tvituj Obaveštavamo sve građane Pirota da će Konvencija zajedničkog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića biti održana u četvrtak, 30. 3. 2017. godine u sali Doma vojske sa početkom u 18 časova. Konvenciji će prisustvovati… »

Vlasotince dobija prihvatilište za napuštene životinje

Južne vesti 28.03.2017
U Vlasotincu su počeli radovi na izgradnji prihvatilišta za napuštene životinje koje treba da reši problem pasa lutalica na ulicama koji ugrožavaju bezbednost i zdravlje stanovništva. Prihvatilište će imati 400 kvadrata sa ambulantom, stacionarom… »