Regioni arhiva vesti 24.08.2017

Moravci čekaju ljubitelje violine, violina zaživela bez tajkuna i političara

Glas Zapadne Srbije 24.08.2017
Ljig – Za dva dana kreće za sada jedino takmičenje violinista Srbije koje će se održati u selu Moravci nedaleko od Ljiga. Iako bez političara i pomoći iz budžetske kase, seljaci ovog kraja poznatog po zvucima omiljenog instrumenta uspeli su da… »

Gradi se novi bunker za radioterapiju u Kragujevcu

iKragujevac 24.08.2017
Izgradnja novih i adaptacija postojećih bunkera za smeštaj šest novih aparata za zračenje obolelih od raka u kliničkim centrima Kragujevac i Niš počela je u utorak, u Zdravstvenom centru Kladovo u sredu, a u četvrtak radovi počinju i u Institutu… »

Nova šansa za brucoše

Večernje novosti 24.08.2017
U drugom upisnom roku, u septembru, biće mesta na pojedinim fakultetima NU. Prijave 4. septembra, a polaganje prijemnog 7. i 8. septembra. NA pojedinim fakultetima Novosadskog univerziteta, ostalo je slobodnih mesta i u drugom upisnom roku, a prijave… »

Havarija stvorila krkljanac u centru (foto)

OK radio 24.08.2017
U četvrtak, tokom prepodneva, radnici „Vodovoda“ su radili na otklanjanju ozbiljne havarije, što je stvorilo saobraćajni krkljanac u ulici Save Kovačevića u Vranju. Na saniranju kvara na vodovodnoj mreži bila je angažovana i teška mehanizacija… »

Vučić bere šljive u Osečini

Glas Zapadne Srbije 24.08.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisutvovaće sutra otvaranju Sajma šljiva u Sportskom centru u Osečini. Ovogodišnji Sajam šljiva u Osečini je dvanaesti po redu. U odnosu na broj stanovnika Osečina ima najveći broj stabala šljive u Srbiji i… »

Poslodavac mora da ispuni ovaj bonus: Evo kako možete dobiti 6.000 dinara preko plate

iKragujevac 24.08.2017
Mnogi ne znaju, ali kada koriste privatni auto u službene svrhe (ne za dolazak ili odlazak s posla), imaju pravo na naknadu od poslodavca koja može da pređe i 6.000 dinara mesečno, a da pri tom i sam poslodavac bude oslobođen poreza za takvu naknadu… »

Radnički putuje na megdan odličnoj ekipi iz Bačke Topole

Pirotske vesti 24.08.2017
Prvotimci Radničkog ovog vikenda, tačnije u subotu, u drugom kolu Prve lige Srbije u fudbalu gostiju neugodnoj ekipi iz Bačke Topole, koja se, po rečima trenera Belih Dražena Dukića, pojačala sa 14-15 igrača iz Super lige i Prve lige i predstavlja… »

„I AM HOME” projekat mladih fotografa iz Japana i Srbije

Ritam grada Kg 24.08.2017
„I AM HOME” je združeni projekat mladih fotografa iz Japana i Srbije. Na ovoj izložbi mladi umetnici će kroz lični fotografski koncept opisati kako oni shvataju pojam doma i šta je za svakog od njih važno da neko mesto nazovu domom. Pod… »

Više posla za sve kategorije

Večernje novosti 24.08.2017
Strategija razvoja socijalnog preduzetništva na teritoriji Rasinskog okruga. najavljena pomoć pripadnicima teže zapošljivih društvenih grupa. KRUŠEVAC - Najnoviji podaci Nacionalne službe za zapošljavanje pokazuju da 14.735 žitelja grada pod… »

Južnjački derbi na Čairu!

Niške vesti 24.08.2017
Stanovnike Jugoistočne Srbije za vikend očekuje pravi praznik fudbala, jer će na Čairu Radnički dočekati komšije iz Surdulice – ekipu Radnika. Radnički je sinoć savladao ekipu Mladosti (2:1) i u pobedničkom naletu dočekuje naredne rivale. Tim… »