Regioni arhiva vesti 24.08.2017

Renovira se vrtić “Neven”, roditelji nezadovoljni

Južne vesti 24.08.2017
Do kraja septembra roditelji neće moći da vode decu u vrtić “Neven”, koji se nalazi u Katićevoj ulici u Nišu, kaže v. d. direktorka “Pčelice” Svetlana Mitić, jer je u toku renoviranje. Roditelji su nezadovoljni jer će, kako tvrde, sada… »

Kafići u Kragujevcu imaju poruke samo za vas! (foto)

iKragujevac 24.08.2017
Od pića i hrane u teglama, epruvetama i lončićima, sve je više kafića i restorana u Kragujevcu koji, pored čulnog užitka, nude posetiocima potpuno originalan doživljaj, sa zanimljim natpisima po zidovima kafića. “Normalni” kafići i restorani… »

ROŠTILJIJADA Zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja

Jugmedia 24.08.2017
Tokom održavanja “Roštiljijade”, doći će do zatvaranja i preusmeravanja saobraćaja, koji će se u periodu od 26. avgusta do 4. septembra, odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji i po regulisanim alternativnim pravcima, saopšteno… »

Asfaltiranje puteva na seoskom području teče po planu

Glas Zapadne Srbije 24.08.2017
Užice - Radovi na asfaltiranju puteva u seoskim mesnim zajednicama teku po planu i programu, rekao je člana Gradskog veća zadužen za mesne zajednice, Vladimir Sinđelić. "U prethodnim nedeljama smo završili asfaltiranje tri putna pravca u MZ Gorjani… »

Odbornici sutra o budžetu i broju zaposlenih u lokalnoj samoupravi

Glas Zapadne Srbije 24.08.2017
Gornji Milanovac - Na sutrašnjoj sednici Skupštine opštine Gornji Milanovac, odbornici će razmatrati izveštaj o budžetu za prvih šest meseci, kao i predlog o potvrđivanju Sporazuma o bratimljenju između opštine Gornji Milanovac i grada… »

Pirot dobija solarne klupe

Pirotske vesti 24.08.2017
Grad Pirot raspisao je javni poziv za postavljanje solarnih klupa, javlja Ekapija portal. Ovaj javni poziv podrazumeva nabavku, transport, postavljanje i instalisanje pametne klupe, sa solarnim punjenjem za mobilne telefone i senzorima za merenje… »

Stojiljković: Ne pristajemo na kozmetičko povećanje minimalca

Ritam grada Kg 24.08.2017
Povećanje minimalne cene rada realna je opcija u ovom trenutku, pre svega zbog rasta produktivnosti, kaže Zoran Stojiljković, predsednik Ujedinjenih granskih sindikata “Nezavisnost”. Sindikati neće pristati na “kozmetičko” povećanje već na… »

Krčedinska ada - turistička i ekološka oaza

RTS 24.08.2017
Na Krčedinskoj adi kod Beške domaće životinje uzgajaju se na tradicionalan način i imaju punu slobodu kretanja. Kako bi ovo ostrvo promovisala kao turističku i ekološku destinaciju, Turistička organizacija opštine Inđija organizovala je… »

Lekari se ograđaju od smrti čoveka iz taksija, porodica najavljuje tužbu!

Jugmedia 24.08.2017
Porodica nedavno preminulog Ivana Janaćkovića (64), koji je iz zdravstvene stanice transportovan taksijem i umro u Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac, najavljuje tužbu protiv izabrane lekarke, ali direktor Doma zdravlja Slaviša Božić tvrdi da… »

Pravni fakultet: Zalog za budućnost studenata

Niške vesti 24.08.2017
Pravni fakultet u Nišu ove godine upisuje u drugom upisnom roku 273 studenta, 6 studenata čije se obrazovanje finansira iz budžetu (2 mesta za osobe sa invaliditetom, 1 mesto za pripadnike romske nacionalnosti i 3 mesta za državljane Republike Srbije… »