Regioni arhiva vesti 24.08.2017

Dr. Fehratović u Skupštini Srbije ukazao na zloupotrebe i težak položaj radnika PIK “Pešter”

Sandžak press 24.08.2017
Poslanici u Skupštini Srbije danas raspravljaju o izmjenama i dopuni zakona o poljoprivrednom zemljištu. Dr. Jahja Fehratović podržava ovu raspravu ističući da je to važan mehanizam od koga očekuje da će početi otklanjati katastrofalne… »

Vasari u palanci

Kragujevačke 24.08.2017
Prođe leto kragujevačko – baš kao u palanci. U tom duhu beše i jedan vašar, kad se u centru grada, sve do zelene pijace, po ulicama i trotoarima razastru šerpe, lonci, papuče, razni donji i gornji vešovi, zemljani lonci itd. Izuzme li se nešto… »

Direktor niškog Biroa rada i dalje ćuti o partijskom zapošljavanju

Južne vesti 24.08.2017
Iako su u Nacionalnoj službi za zapošljavanje rekli da o tome ko će i po kojim kriterijumima biti zaposlen u niškoj filijali odlučuje njen direktor Boban Matić, on nedeljama izbegava da odgovori na pitanja novinara kako su do posla došli… »

Danas slavimo velike svece: I evo šta obavezno treba da uradite!

iKragujevac 24.08.2017
Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave svete mučenike Anikitija i Fotija. Sveti Nikita i Fotije prizivaju se u molitvama pri jeleosvećenju i vodoosvećenju i u narodu se veruje da na današnji dan treba izgovoriti svojevrsnu besedu kako bi vam… »

Rešenja čekaju okončanje legalizacije ili izbor kompanije za rušenje

Radio sto plus 24.08.2017
Vlasnicima nelegalnih objekata u Novom Pazaru ovih dana su počela da stižu rešenja o njihovom rušenju, ali će sprovođenje tih dokumenata zavisiti od ishoda postupka legalizacije ili tendera za izbor kompanije koja će obavljati taj posao. Naime… »

Rebalans ubrzava projekte, u vrtićima mesta za još 216 mališana

Glas Zapadne Srbije 24.08.2017
Čačak - Članovi Gradskog veća usvojili su na današnjoj sednici izmene i dopune odluke o budžetu za ovu godinu. Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, izjavio je da su se na ovaj način stekli uslovi za efikasniji nastavak započetih i planiranih… »

Internacionalac iz Beograda pojačao radnik

OK radio 24.08.2017
Vranje – Redove surduličkog Radnika u novoj sezoni pojačaće Ivan Marković, Beograđanin sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom. Među prvotimce surduličkog superligaša Marković stiže iz Voždovca, koji ove sezone važi za najprijatnije… »

Vasiljević: Izdao sam, ali spekulante i prevarante

Glas Zapadne Srbije 24.08.2017
Nova Varoš - Politička previranja u Novoj Varoši traju skoro godinu dana, a sve je počelo kada je Srpska napredna stranka (SNS) u tom mestu izgubila skupštinsku većinu, nakon čega je grupa građana „Novi ljudi za Novu Varoš“, koja je… »

Dosta je bilo i Nova Srbija: Vlast uništava prosvetu

Glas Zapadne Srbije 24.08.2017
Čačak - Gradski odbor Pokreta "Dosta je bilo" saopštio je danas da je Srpska napredna stranka nasrnula na čačansko školstvo, smenom troje direktora škola, dok Nova Srbija smatra da je ideja o digitalizaciji školskih dnevnika način da se razbije… »

Otvoreni 52. Filmski susreti u Nišu

Jugmedia 24.08.2017
Vatrometom i simboličnom predajom ključeva grada i dodelom nagrade „Pavle Vuisić“ na niškoj Tvrđavi večeras su otvoreni 52. Filmski susreti. Ključeve grada ove godine od gradonačelnika Niša Darka Bulatovića preuzela je predsednica žirija… »