Regioni arhiva vesti 24.08.2017

Leskovački fantom opljačkao maju (34) kod vrtića: Maskiran je oborio na zemlju i pocepao odeću pa joj strgao zlatan…

Kurir 24.08.2017
LESKOVAC - Maskirani napadač sa fantomkom na glavi ukrao je Maji Jumerović (34) zlatni lančić s vrata, pošto ju je prethodno obroio na zemlju i pocepao joj odeću. Incident se dogodio u Veterničkoj ulici pored vrtića “Kolibri”, naočigled… »

Četrnaestogodišnjak poginuo u nesreći koju je izazvao njegov drug

Jug press 24.08.2017
VRANJE Dečak star 14 godina poginuo je noćas u Vranju u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko tri a koju je izazvao njegov vršnjak a teško je povredjen još jedan dečak. Automobil, kojim je upravljao četrnaestogodišnjak, udario je u betonski… »

Ejupović: Žetva u našem kraju protekla dobro

Radio sto plus 24.08.2017
Suša je uticala na prinose poljoprivrednih kultura u našem kraju, ali ne tako drastično kao u Šumadiji i drugim delovima Srbije, ocenio je danas savetodavac u Poljoprivrednoj stručnoj službi Novog Pazara Smail Ejupović. On je radiju Sto plus rekao… »

Amela u polufinalu Univerzijade

Sandžak haber 24.08.2017
Atletičarka Srbije Amela Terzić plasirala se danas u polufinale discipline 800 metara na Univerzijadi u Tajpeju, pošto je u trećoj kvalifikacionoj grupi zauzela treće mesto. Ova 24-godišnja Novopazarka pretrčala je stazu za dva minuta, četiri… »

Baćićanin: Delovi hamama su dokaz starosti Novog Pazara

Radio sto plus 24.08.2017
Izveštaj arheoloških istraživanja u kome se tvrdi da su stari kameni zidovi u centru Novog Pazara deo hamama iz osmanskog perioda prosledjen je danas Ministarstvu kulture i Zavodu za zaštitu spomenika Republike Srbije, saznaje radio Sto plus… »

Na Gradini zaplenjeno više od sto svečanih haljina

Pirotske vesti 24.08.2017
Na graničnom prelazu Gradina, 24. avgusta 2017. godine, zaplenjeno je više od sto svečanih haljina iz Turske, čija je vrednost, prema fakturi pronađenoj uz neprijavljenu robu, procenjena na oko 7.000 evra. Jutros rano je na ulazu u zemlju za detaljnu… »

Pratimo njihove prve korake na putu da postanu policajci Srbije koji štite građane: Stefanović u poseti polaznicima u…

Press 24.08.2017
Stefanović je ukazao da MUP insistira na karijernoj obuci, jer želi da policajci ne samo protokom vremena, već i sticanjam ozbiljnih znanja i veština, postanu sposobniji, iskusniji i efikasniji, i time doprinesu da Srbija bude značajno bezbednija… »

Ispovest oca poznate Kragujevčanke: "Izbačen sam na ulicu, nemam gde da živim"

iKragujevac 24.08.2017
Pre četiri godine Marija Šerifović je u filmu "Ispovest" otvorila dušu i ispričala koliko su njema majka Verica i ona propatile pored njenog oca Rajka, za kojeg je rekla da je kockar i alkoholičar, kao i da je fizički zlostavljao njenu majku. Posle… »

Želite da postanete profesionalni vojnik? Potrebno je da uradite samo jednu stvar!

Telegraf 24.08.2017
Selekcija kandidata realizuje se u tri dela, svaki u trajanju od jednog dana. Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije pokrenuli su proceduru za prijem profesionalnih vojnika u komande, jedinice i ustanove Vojske Srbije do popune radnih mesta. To će biti… »

Strožije mere u saobraćaju: Menja se zakon, a kazne su velike!

iKragujevac 24.08.2017
Alkohol je uz nepoštovanje propisane brzine kretanja, jedan od najčešćih uzročnika saobraćajnih nezgoda sa težim posledicama, pa će vozači koje budu vozili u pijanom stanju morati da se suoče sa još strožim sankcijama, iako ni ove dosadašnje… »