Regioni arhiva vesti 24.08.2017

“Čistoća” počinje akciju odvoženja kabastog otpada

Ritam grada Kg 24.08.2017
JKP “Čistoća” počinje akciju odvoženja kabastaog otpada na području grada Kragujevca. Akcija se sprovodi u saradnji sa mesnim zajednicama, trajaće od 28. avgusta do 15. septembra, a građanima se neće posebno naplaćivati. Kako navode u… »

Rukometaši se spremaju za Super B ligu

Ritam grada Kg 24.08.2017
Rukometaši Radničkog 1964 trenutno se pripremaju za novu sezonu u kojoj žele da dokažu da prošlogodišnji uspeh nije plod slučajnosti, već da su na dobrom putu da se vrate među najkvalitetnije rukometne ekipe u Srbiji. Nakon prošlogodišnjeg… »

U septembru upis nove generacije na Master akademskim studijama na Pravnom fakultetu

Ritam grada Kg 24.08.2017
Pravni fakultet Univerziteta u Kragujevcu će tokom septembra meseca raspisati konkurs za upis nove generacije studenata na Master akademske studije. Na konkurs će moći da se prijave studenti koji su završili Osnovne akademske studije na Pravnom ili… »

JAZAS ogranizuje obuku za volonterski menadžment

Ritam grada Kg 24.08.2017
Omladina JAZAS-a Kragujevac, u okviru projekta “Volonterizam: prava i odgovornosti” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta, raspisala je još jedan poziv, ovog puta za obuku za volonterski menadžment. Cilj obuke za volonterski menadžment je… »

Za obnovu obrazovnih institucija u Vojvodini 253 miliona

Večernje novosti 24.08.2017
Predsednik Pokrajinske vlade rekao je da vlada na čijem je čelu izdvaja značajna sredstva za obnovu obrazovnih institucija u Vojvodini i da će 2018. godine biti izdvojena još veća sredstva. Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je danas… »

Septembarske atrakcije u Paraćinu

Večernje novosti 24.08.2017
Pripreme za obeležavanje Dana opštine na Crnici i "Krstovdanske svečanosti" PARAĆIN - Otvaranjem procedure predlaganja kandidata za dodelu javnih priznanja povodom Dana opštine, pripreme za predstojeća značajna događanja i "Krstovdanske… »

Dačić se sastaje u Nišu sa ministrom spoljnih poslova Makedonije

Južne vesti 24.08.2017
Usred diplomatske krize izazvane optužbama za špijunažu i povlačenjem ambasadora Srbije iz Skoplja, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastaće se u petak, 25. avgusta, u Nišu sa svojim kolegom iz Makedonije Nikolom Dimitrovim. Posle… »

Vinski bal u Vlasotincu za vikend

Jug press 24.08.2017
VLASOTINCE -Program- PETAK, 25.08.2017. god. 15,00 sati – Maričkino Vlasinski kotlić 16,00 sati – Gradsko jezero Plivanje za vinsko burence 17,30 sati – Galerija Kulturnog centra – Izbor najboljih vina i vinogradara Vinskog bala 2017 18,30 sati… »

Novopazarski kamiondžija: Mi smo žrtve migranata, pomoć države ili blokada puta

Sandžak press 24.08.2017
Novopazarski kamiondžija Nedžad Nezirović rekao je za Glas Sandžaka da su njegove kolege i on žrtve migranata koji žele da po svaku cenu da uđu u Hrvatsku. On apeluje na sve nadležne organe da im izađu u susret ili će biti prinuđeni da… »

Reis Kavazović primio ambasadora Austrije Martina Pammera i poslao pismo Sebastianu Kurzu

Sandžak press 24.08.2017
Reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein ef. Kavazović primio je danas ambasadora Austrije u BiH Martina Pammera s kojim je razgovarao i o izjavi ministra vanjskih poslova Austrije Sebastiana Kurza. Na sastanku, koji je dogovoren… »