Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 02.12.2017

Muška prijateljstva: Lojalnost bez mnogo drame

Večernje novosti 02.12.2017
Muškarci kritiku ne doživljavaju kao napad, zbog toga su njihova prijateljstva otvorenija. Skloniji su grupnim prijateljstvima i ortačkim druženjima, retko na pijedestal izdvajaju samo jednog druga. O njima se ne govori često, ne pišu eseji, niti su… »

Ovo je sraman intervju koji je naterao Gujona da reaguje

Večernje novosti 02.12.2017
Ja sam slobodan da govorim o svemu, i o mojim političkim stavovima: današnjim, jučerašnjim, o Srbiji, o Francuskoj. Što se tiče pokreta koji pominjete, on više ne postoji. - Za mene nema podele i nije mi bitno ko je kakvog političkog mišljenja… »

Zimska služba spremna za sneg

Večernje novosti 02.12.2017
Prema prognozi meteorologa, prve pahulje bi trebalo sutra da padnu, nadležni u pripravnosti. PRESTONIČKE ulice zabeleće se, prema prognozi meteorologa, sutra, ali će se sneg na kolovozu topiti, pa vozači neće imati većih problema. Ekipe "Beograd… »

Vatrogasci iz Velsa: Srbi, volimo da vas darujemo!

Večernje novosti 02.12.2017
Članovi humanitarne organizacije Blazing to Serbia, već 10 godina pomažu našem stanovništvu. Od 2007. godine opremaju srpske vatrogasne stanice, grade kuće, renoviraju bolnice, spremaju paketiće. NESEBIČNO pomažu naš narod, opremaju srpske… »

"Šansa" čeka Vaska Popu

Večernje novosti 02.12.2017
Spomenik velikom srpskom pesniku biće podignut sledeće godine u Tašmajdanskom parku. Neobično obeležje, kao i njegovo delo, predstaviće ga kako sedi za kafanskim stolom. VELIKANU srpske poezije Vasku Popi, uz spomen-ploču na zgradi u kojoj je… »

Marija Veljković Milovanović: Najzad sam prikazala pravu sebe

Večernje novosti 02.12.2017
Marija Veljković Milovanović o radu u muzičkom šouu "Luda noć", kvizu "Slagalica", glumi... PRILIKU da zapeva i zaigra na pozorišnoj sceni voditeljka i glumica Marija Veljković Milovanović čekala je dugi niz godina. Maštanja da jednog dana… »

Kamata plaši dužnike

Večernje novosti 02.12.2017
Šta su sve razlozi zbog kojih Novosađani na vreme plaćaju svoje obaveze prema državi. Kad se doda 13,5 procenata kamata, većina požuri na šalter Poreske uprave. IAKO za naše društvo ni izdaleka nije primenjiva ona čuvena krilatica… »

Špijunka: Poziv na "nemir"

Večernje novosti 02.12.2017
Da će na proslavi 50. rođendana funkcionera SPS Dušana Bajatovića biti veselo, jasno je i iz pozivnice koju je poslao prijateljima. DA će na proslavi 50. rođendana funkcionera SPS Dušana Bajatovića biti veselo, jasno je i iz pozivnice koju je… »

Josipa uz “Hladno pivo”

Večernje novosti 02.12.2017
Istaknuti hrvatski muzičari slikom iz studija zainteresovali čitav region. JEDNOM rečenicom uz fotografiju na “Fejsbuku”, na kojoj je uz legendarnu pevačicu Josipu Lisac i Mileta Kekina, vođu benda “Hladno pivo”, hrvatski producent Denis… »

Arno Gujon: Televizija "N1" je pokušala da me demonizuje i da pokaže da sam loš momak

Večernje novosti 02.12.2017
Poznati humanitarac koji godinama unazad pomaže Srbima na Kosmetu, mladi Francuz, Arno Gujon, saopštio je u subotu da je nedavno doživeo neprijatnosti gostujući na televiziji “N 1. Poznati humanitarac koji godinama unazad pomaže Srbima na Kosmetu… »