Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 02.12.2017

Šarm kratkih priča

Večernje novosti 02.12.2017
Ugledni slovenački pisac Andrej Blatnik o knjizi "Kapiraš?". Svaka reč može biti kobna greška, ako nije prava. JEDAN od najpoznatijih i najprevođenijih savremenih slovenačkih pisaca, Andrej Blatnik, gost Srpskog PEN centra i učesnik panela "Evropa… »

Kod teroriste pronašli “nemo” oružje

Večernje novosti 02.12.2017
Novo suđenje borcu Islamske države Eminu Hodžiću kod koga je otkriven arsenal. Bosanski islamista u sudu tvrdio da "nije bilo namere da ga upotrebi" OSUĐIVANI borac Islamske države Emin Hodžić (26) iz Sarajeva, koji je u sredu ponovo uhapšen sa… »

Pahor:Problem izbeglica može da utiče na poziciju zemalja

Večernje novosti 02.12.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor izrazio je zabrinutost da bi problem sa izbeglicama mogao da utiče na geopolitičku poziciju pojedinačnih zemalja u budućoj reorganizaciji EU. Slovenački predsednik Borut Pahor izrazio je zabrinutost da bi problem sa… »

Bez rupa 2019. godine

Večernje novosti 02.12.2017
Za rekonstrukciju Zrenjaninskog puta potrebno pet miliona evra, od aprila ove godine o njemu brine grad. Obnova bi podrazumevala preusmeravanje saobraćaja na alternativne pravce. ZRENjANINSKI put godinama je u lošem stanju. Rupe su ga odavno… »

Sloba progovorio o seksu sa Lunom (video)

Večernje novosti 02.12.2017
Ukućani "Zadruge" ove noći igraju igru istine, u toku koje pitaju sve što ih interesuje, a da se radi o aktuelnim dešavanjima u rijaliti programu. Ukućani "Zadruge" ove noći igraju igru istine, u toku koje pitaju sve što ih interesuje, a da se radi… »

Argentinac u problemu: Uhapšen Mesijev brat

Večernje novosti 02.12.2017
Lionel je saznao da je Matijas lišen slobode pošto ga je policija u blizini Rosarija zatekla sa pištoljem na gliseru na kome je bilo tragova krvi. REMI sa Seltom je mnogo manje pogodio Mesija od saznanja da je njegov brat uhapšen u Argentini, blizu… »

Ronaldo razgovarao sa čelnicima FSS: Idemo zajedno u drugi krug

Večernje novosti 02.12.2017
Ubeđen sam da će Brazil i Srbija da se plasiraju u drugi krug takmičenja. Dobro je što igramo poslednji meč u grupi - kaže legendarni Brazilac. OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA “NOVOSTI”: MOSKVA PRE Kristijana Ronalda, fudbalski svet je po ovom… »

Knežević: Za investicije 180 milijardi dinara

Večernje novosti 02.12.2017
Budžet Minstarstva privrede je razvojni, od 20 milijardi dinara, skoro je 90 posto namenjeno za podsticija u privredi i preduzetništvu,podvukao je ministar privrede Goran Knežević. KRUŠEVAC-BUDžET Minstarstva privrede je razvojni, od 20 milijardi… »

Američki komičar ismejao samoubistvo Slobodana Praljka: Užasan tip

Večernje novosti 02.12.2017
Pojašnjavajući američkim gledaocima ko je ustvari bio Praljak i kako je došlo do toga da izvrši samoubistvo. Popularni američki TV voditelj i komičar Konan O' Brajan u svojoj emisiji na televiziji TBS na brutalan način je ismejao samoubistvo… »

"Novosti" na snimanju "Praktične žene": Joga i na pragu stote

Večernje novosti 02.12.2017
Na snimanju emisije treće sezone "Praktične žene" koju na prvoj TV vodi Nataša Pavlović. U STUDIO gde se snima emisija "Praktična žena" Nova godina samo što nije stigla. Sve je ukrašeno i spremno za doček, pa su se i saveti voditeljke i autorke… »