Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 02.12.2017

Obrt Pjongjang spreman za pregovore, ali uz posredovanje Rusije?

Večernje novosti 01.12.2017
Severna Koreja je samu sebe nezavisno proglasila nuklearnom državom i ne treba joj priznanje Zapada kao uslov za pregovore o rešenju za Korejsko poluostrvo. Severna Koreja je samu sebe nezavisno proglasila nuklearnom državom i ne treba joj priznanje… »

Vulin sa sindikatima Odbrambene industrije o poslovanju

Večernje novosti 02.12.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin danas je u Sektoru za materijalne resurse održao sastanak sa rukovodstvom i sindikatima fabrika Odbrambene industrije Srbije. BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin danas je u Sektoru za materijalne resurse održao… »

Afera agrokor Todorić podneo Predlog za ocenu ustavnosti leks Agrokora

Večernje novosti 02.12.2017
Osnivač i bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić ponovno se oglasio na svom blogu, na kome je objavio da je Ustavnom sudu Hrvatske podneo predlog za ocenu ustavnosti Zakona o postupku vanredne uprave u firmama od sistemskog značenja za Hrvatsku… »

Nesreća u Jakovu: Voz udario u automobil, povređeni žena i dete

Večernje novosti 02.12.2017
Na pružnom prelazu bez branika u Jakovu, kod sportskog centra, dogodila se saobraćajna nesreća kada je voz udario u automobil. Na pružnom prelazu bez branika u Jakovu, kod sportskog centra, dogodila se saobraćajna nesreća kada je voz udario u… »

Erdogan: SAD ne mogu da sude Turskoj

Večernje novosti 02.12.2017
Američki sudovi ne mogu suditi Turskoj, izjavio je predsednik Turske, Redžep Tajip Erdogan, misleći na turskog bankarskog zvaničnika, Rezu Zaraba, koji je optužen da izbegava američke sankcije Iranu. Američki sudovi ne mogu suditi Turskoj, izjavio… »

Nemačka policija traži pošiljaoca sumnjivog paketa

Večernje novosti 02.12.2017
Nemačka policija povećala je brojnost svojih pripadnika na Božićnom vašaru u Potsdamu, dan nakon što je vašar evakuisan zbog straha od bombe. Nemačka policija povećala je brojnost svojih pripadnika na Božićnom vašaru u Potsdamu, dan nakon što… »

Janković hteo u Vladu sa SNS

Večernje novosti 02.12.2017
Lider Pokreta slobodnih građana planirao da protestima sebi obezbedi visoku poziciju u vlasti. Planirao da prizna predsedničke izbore ako zauzme mesto premijera. LIDER Pokreta slobodnih građana Saša Janković hteo je protestima posle predsedničkih… »

Pucnjava na Karaburmi: Mladić ranjen ispred kladionice

Večernje novosti 02.12.2017
Večeras nešto posle 20 časova u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena. Večeras nešto posle 20 časova u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac (20)… »

Srbi od Rusa dobijaju tenk koji je u Siriji bio — neuništiv (video)

Večernje novosti 02.12.2017
Najveća i najvažnija novina jeste činjenica da će Vojska Srbije prvi put imati tenk sa aktivno-reaktivnim oklopom. Do kraja sledeće godine Vojska Srbije dobiće od Rusije 30 remontovanih tenkova vrednih najmanje 30 miliona evra. Kako Sputnjik… »

Beogradska zima Nemačka umetnička grupa Dundu otvara Trg otvorenog srca

Večernje novosti 02.12.2017
Nastupom 02. decembra svečano će otvoriti novogodišnji program u okviru manifestacije "Beogradska zima". DUNDU nemačka umetnička trupa nastupala je pred nekoliko hiljada gledalaca na pozorišnim i muzičkim festivalima širom sveta. Predstavljaju… »