Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 02.12.2017

Nesreća u Pragu: Srušio se pešački most, četvoro povređenih

Večernje novosti 02.12.2017
Četiri osobe su povređene kada se u Pragu srušio betonski pešački most na Vltavi, saopštila je danas češka služba za vanredne situacije. PRAG - Četiri osobe su povređene kada se u Pragu srušio betonski pešački most na Vltavi, saopštila je… »

Partizan autsajder u Podgorici: Mladost adut crno-belih

Večernje novosti 02.12.2017
Izabranici Miroslava Nikolića večeras (19.00) gostuju prvoplasiranom timu ABA lige ekipi Budućnosti. DOBILI su košarkaši Partizana zbog reprezentativne pauze dve nedelje da proanaliziraju sve što su do sada prikazali, da "zategnu" igru, pre svega u… »

U Novom Pazaru izboden mladić: Lekari mu se bore za život

Večernje novosti 02.12.2017
Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su i uz odobrenje nadležnog tužioca doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova Ć. B. (22) iz Novog Pazara, Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su i uz odobrenje nadležnog tužioca doneli rešenje o… »

Bivši egipatski premijer uhapšen u Emiratima

Večernje novosti 02.12.2017
Bivši egipatski premijer Ahmed Šafik, koji je prošle nedelje objavio da će se kandidovati na narednim predsedničkim izborima u Egiptu, uhapšen je u svom domu u Ujedinjenim arapskim emiratima i deportovan u Egipat. KAIRO - Bivši egipatski premijer… »

Evropu očekuje najhladniji decembar u poslednjih 7 godina (foto)

Večernje novosti 02.12.2017
Najhladniji decembar u poslednjih sedam godina pokvariće prosek jedne od najtoplijih godina u Evropi ikada. Najhladniji decembar u poslednjih sedam godina pokvariće prosek jedne od najtoplijih godina u Evropi ikada, procenjuju svetski meteorolozi. Prva… »

Tači: Formiraćemo uskoro ZSO

Večernje novosti 02.12.2017
Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio je da će u bliskoj budućnosti biti formirana Zajednica srpskih opština i da će time prištinske vlasti dokazati da su, kako je rekao, "narod i zemlja od poverenja" Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio… »

Britanska agencija vladi: Ne koristite ruski Kasperski

Večernje novosti 02.12.2017
Britanska agencija za sajber bezbednost poručila je vladinim ministarstvima da ne koriste softverski antivirus kompanije Kasperski Lab iz Moskve. Britanska agencija za sajber bezbednost poručila je vladinim ministarstvima da ne koriste softverski… »

Plenković naredne nedelje u Mostaru "smiruje" Hrvate

Večernje novosti 02.12.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković najavio je da će sledeće nedelje otići u Mostar kako bi uputio "poruke smirivanja" Hrvatima u BiH. Hrvatski premijer Andrej Plenković najavio je da će sledeće nedelje otići u Mostar kako bi uputio "poruke… »

Skupštinski odbor usvojio finansijski plan REM-a

Večernje novosti 02.12.2017
Skupštinski odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava dao je danas saglasnost na finansijski plan Regulatornog tela za elektronske medije, u iznosu od 265 miliona dinara. Skupštinski odbor za finansije, republički… »

Zašto se EU bavi prugom Beograd-Budimpešta?

Večernje novosti 02.12.2017
Pruga bi trebalo da bude projektovana i finansirana od strane kineske državne železničke koorporacije i kineske banke, pa je ne malu pažnju privukla vest da se tim projektom bavi Evropska unija. Neupućene je protekle sedmice iznenadila informacija da… »