Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 02.12.2017

Rijaliti šou "zadruga" Kija će pobesneti: U Zrenjaninu osvanuo bilbord podrške za Slobu (video)

Večernje novosti 02.12.2017
Koliku pažnju izazivaju dešavanju u "Zadruzi" verovatno najbolje pokazuje bilbord sa porukom podrške Slobi koji je osvanuo u Zrenjaninu. Koliku pažnju izazivaju dešavanju u "Zadruzi" verovatno najbolje pokazuje bilbord sa porukom podrške Slobi koji… »

Selena i Džastin ponovo zajedno

Večernje novosti 02.12.2017
Selena Gomez priznala da je opet u vezi sa bivšim dečkom Džastinom Biberom. GLUMICA Selena Gomez (25) konačno je potvrdila da je ponovo u vezi sa svojom prvom ljubavlju Džastinom Biberom (23). U intervjuu za “Bilbord” rekla je da su ona i pevač… »

Srpska nedelja mode: Jarke boje, maske, svila i kašmir

Večernje novosti 02.12.2017
U Ambasadi Italije, dodeljene su nagrade, Serbia Fashion Awards, za najbolju žensku kolekciju Mariji Šabić, a za najbolju mušku kolkeciju Bošku Jakovljeviću. Na nedavno završenoj, devetoj po redu, Srpskoj nedelji mode u Kongresnom centru "Master"… »

Na pragu uspešne karijere: Mali Danilo svestrani sportista

Večernje novosti 02.12.2017
Nova mlada košarkaška nada iz Zvornika. Jedanaestogodišnji dečak je, između ostalog, uspešan džudista. KOŠARKAŠKI savez Srbije prati talentovane mlade igrače na području Srbije, Republike Srpske i šire, i tako obezbeđuje bazu za klupska… »

Mahmutović: Zdravstvo ima podršku Vlade Srbije

Večernje novosti 02.12.2017
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije dr Meho Mahmutović izjavio je danas u Svilajncu, na otvaranju renoviranog Doma zdravlja, da zdravstvo Srbije ima podršku Vlade Srbije. Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije dr Meho Mahmutović… »

Zbog bakra duplo skuplja zemlja

Večernje novosti 02.12.2017
Odluka kompanije "Rakita eksplorejšn" u rejonu Čukaru peki, najbogatijeg ležišta bakra. KOMPANIJA "Rakita eksplorejšn", zajednička firma kanadskog "Nevsuna" i američke rudarske korporacije "Friport Mekmoran", u čijem je vlasništvu istražno pravo… »

Gatuzo uporedio sebe sa sadašnjim fudbalerima: Ja se nerviram, oni se slikaju

Večernje novosti 02.12.2017
Sećam se, posle svakog poraza bih bio slomljen i frustriran. A, ovi igrači danas izgube i okače "selfi" na internet. Povraća mi se od toga - kaže Đenaro. Odlučila je uprava Milana da pruži šansu Đenaru Gatuzu i tako pokuša da trgne tim iz… »

Rektor - "državni projekat"?

Večernje novosti 02.12.2017
Univerzitet u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici bira novu upravu. Deo zaposlenih tvrdi da se masovno "lobira" za prof. dr Radeta Grbića. GRUPA profesora Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici zabrinuta je… »

Donacija vatrogascima u Čačku

Večernje novosti 02.12.2017
Vredan poklon Saveta za bezbednost saobraćaja u Čačku. SAVET za bezbednost saobraćaja u gradu Čačku je lokalnoj Vatrogasnoj jedinici poklonio hidraulični razvalni alat vredan dva miliona dinara. Gradski većnik zadužen za praćenje i unapređenja… »

Intervju Denis Kote: Ne možeš da preživiš van sistema

Večernje novosti 02.12.2017
Društvena nepomirenost sa centrima moći može da utiče da svet konačno postane bolji. GOST 23. Festivala autorskog filma bio je kanadski reditelj i kritičar Denis Kote, čiji je film "Tako meka koža" prikazan u okviru Glavnog programa. Jednog od… »