Izvor: Danas arhiva vesti 14.12.2017

@KVAKA22

Danas 14.12.2017
Dok @krle22 koncipira brzi odgovor na nezgodno pitanje iz prošlog broja (ne treba sumnjati da će i u odgovoru biti polovično u pravu) pade mi na pamet da istražim zašto u zemlji Srbiji... ... u kojoj ima podosta novinara evropskog formata, što… »

Širenje mreže prioritet

Danas 14.12.2017
Završavajući poslovnu godinu predstavnici JKP "Vodovod" održali su tradicionalnu konferenciju za novinare gde su iskazani impresivni rezultati. Zamenik gradonačelnika Dušan Kostadinović napomenuo je kao osnovni cilj gradske vlasti da pristojni… »

Užički umetnici darivali gradske institucije

Danas 14.12.2017
Grupa od 13 užičkih umetnika je poklonila 26 svojih dela Gradu Užicu, Gradskom kulturnom centru i Dečjem odeljenju užičke bolnice. Njih trinaest (Obrad Jovanović, Vladan Terzić, Vesna Aćimović Panić, Slavko Luković, Aleksandar Dimitrijević… »

Mađarska vlada širi strah i mržnju

Danas 14.12.2017
Vlada Mađarske u oktobru je na adresu gotovo četiri miliona domaćinstava u zemlji poslala upitnike tražeći od ljudi da iznesu svoje poglede o sedam izjava opisujući moje navodne planove o preplavljivanju Evrope, naročito Mađarske, muslimanskim… »

Ko je još kriv osim trenera

Danas 14.12.2017
Očekivano, iako veoma ružno urađeno! Miroslav Nikolić dobio je otkaz u Partizanu i od danas Nenad Čanak će preuzeti ulogu prvog trenera trofejnog srpskog kluba. Dokazani stručnjak je tako platio danak loših rezultata, niza od osam poraza na… »

Ilija Dević: Vlast preko suda nastavlja da mi otima imovinu

Danas 14.12.2017
* Sud naložio veštačenja ali ih nije uvažio jer je odlučio da odbije zahtev za odštetu. Privredni sud u Novom Sadu odbio je u prvostepenom postupku tužbu ATP Vojvodine i njenog bivšeg većinskog vlasnika Ilije Devića za naplatu štete u iznosu od… »

Očekujte u kampanji udarce ispod pojasa

Danas 14.12.2017
* Klačar: Opozicija će pored lokalnih tema pominjati i vladavinu prava * Anđelković: Negativna kampanja normalna za društva poput našeg. Izvori sa političke scene Srbije nezvanično za Danas komentarišu da će predstojeća kampanja za izbore u… »

Misterija hepimila

Danas 14.12.2017
Sedim u Meku i gledam kako deca kidaju kutije upakovanih čizburgera/hamburgera i vešto montiraju igračke. Neko se setio da spoji brzu (ne osobito zdravu) hranu i jeftine igračke pa da zarazi porodice. I ubere plodove svog pakosnog ali marketinški… »

Ne dao ti bog Dušanovu penziju

Danas 14.12.2017
Kad ministar finansija dr Dušan Vujović izjavi da penzioner "stiče pravo na penziju, a ne pravo na iznos penzije", penzioneri moraju da se zabrinu da im on isplate ne krene približavati nuli, pa će ostati bez novca i samo sa titulom penzioner. A… »

Paralelni profiti: bugarski dileri lekova

Danas 14.12.2017
Sistem zdravstvene zaštite u Bugarskoj laka meta za pljačku. Najveći gubitnici su pacijenti. Nađa Miteva ima veštačka kolena i kukove. Uz gornji deo njene kičme ugrađena je žica koja stabilizuje pršljenove vrata. Da bi govorila mora da pritisne… »