Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 27.02.2018

Skijanje po snegu na velikoj plaži u Ulcinju

Večernje novosti 27.02.2018
Sneg koji je danas prekrio skoro celu Crnu Goru, obradovao je mnoge građane, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci građana koji su skijali po snegu na velikoj plaži u Ulcinju. Sneg koji je danas prekrio skoro celu Crnu Goru, obradovao je… »

Stefanović pozvao Beograđane da se obrate za pomoć SNS-u ukoliko imaju poteškoća sa čišćenjem snega

Večernje novosti 27.02.2018
Predsednik Gradskog odbora Beograd SNS-a Nebojša Stefanović, pozvao je sve Beograđane da se jave najbližem Opštinskom odboru Srpske napredne stranke ukoliko imaju poteškoća sa čišćenjem snega. Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne… »

Zdjelar: Moja ljubav prema klubu je od malih nogu, pa znam šta grb i dres Partizana znače

Večernje novosti 27.02.2018
Igramo na dva fronta i idemo na pobedu u svakoj utakmici, korak po korak. Možda je veliki zaostatak, ali sam optimista i idemo do kraja jer kao što život ide dalje tako ide i fudbal, kaže Saša Zdjelar. Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je danas… »

Profesor štrajkuje glađu

Večernje novosti 27.02.2018
Protest prof. dr Dušana Glišovića sa beogradskog Filološkog fakulteta. Ljut jer se ne sastaje veće, pa ne može da bude izabran. U "IZLOGU" Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu od od ponedeljka štrajkuje glađu prof. dr Dušan Glišović… »

Vrhovni sud Nemačke: Ministarka obrazovanja prekoračila ustavne granice

Večernje novosti 27.02.2018
Vrhovni sud Nemačke saopštio je da je ministarka obrazovanja u toj zemlji Džoana Vanka prekoračila ustavne granice i granice neutralnosti u izjavama o nacionalnoj partiji. Vrhovni sud Nemačke saopštio je da je ministarka obrazovanja u toj zemlji… »

Predsedavajući OEBS Alfano posetio Misiju u Srbiji

Večernje novosti 27.02.2018
Predsedavajući OEBS i ministar spoljnih poslova Italije Anđelino Alfano posetio je Misiju OEBS u Srbiji. Predsedavajući OEBS i ministar spoljnih poslova Italije Anđelino Alfano posetio je Misiju OEBS u Srbiji i istakao da će ta organizacija nastaviti… »

Novi angažman: Nina Radulović voditeljka Nacionalnog dnevnika na “Pinku”

Večernje novosti 27.02.2018
Nacionalni dnevnik od srede u 18.30 sati na TV Pink vodiće Nina Radulović (31), saznaju “Novosti”. Nacionalni dnevnik od srede u 18.30 sati na TV Pink vodiće Nina Radulović (31), saznaju “Novosti”. Popularna voditeljka ranije je vodila emisiju… »

Argentina "penzionisala" Noćionijev dres

Večernje novosti 27.02.2018
Reprezentacija Argentine "penzionisala" je dres sa brojem 13 u čast legendarnog košarkaša Andresa Noćionija. Reprezentacija Argentine "penzionisala" je dres sa brojem 13 u čast legendarnog košarkaša Andreasa Noćionija. Uoči meča Argentine i… »

Izbori 2018. Nazivi lista na rezedo listiću

Večernje novosti 27.02.2018
Sprema se materijal za beogradske izbore: Štampa se 1.611.514 "papira" A3 formata kako bi na njega mogli da stanu nazivi svih lista. I glasački i kontrolni listić zaštićeni vodenim žigom. NA beogradskim izborima u nedelju pravo glasa ima tačno… »

Luna će napraviti haos! Sloba i Kija potrčci naredne dve nedelje

Večernje novosti 27.02.2018
Ostaviću dva bivša para, jer bi to bilo zanimljivo. Ništa lično, ali ove nedelje u izolaciju idu Sloba i Kija, saopštila je Miljana. Miljana Kulić izabrana je za ovonedeljnog vođu, pa samim tim ostvarila je pravo da odlučuje ko će šta raditi u… »