Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 27.02.2018

Sefaj: Bivši lideri OVK nisu više na poternicama Interpola

Večernje novosti 27.02.2018
Kosovski ministar unutrašnjih poslova Flamur Sefaj tvrdi da je dobio potvrdu Interpola da je ova organizacija ukinula poternice za bivšim članovima OVK, koje Srbija tereti za ratne zločine. Kosovski ministar unutrašnjih poslova Flamur Sefaj tvrdi da… »

Dnevni avaz tvrdi: Bezbedost Radončića ozbiljno ugrožena

Večernje novosti 27.02.2018
Bezbednost lidera Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića je navodno ozbiljno narušena, piše sarajevski portal Dnevni avaz. Bezbednost lidera Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića je navodno ozbiljno narušena, piše sarajevski… »

Smrt na mostu Slobode: Tragovi vode do supruga

Večernje novosti 27.02.2018
Posle nerazjašnjene pogibije Marijane Grahovac na mostu u Novom Sadu policija sumnja da je muž počinio ubistvo. PROTIV Zorana Grahovca (45) iz Novog Sada, U Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu vodi se istraga zbog sumnje da je počinio teško… »

Ljajić: Spremni za pregovore o slobodnoj trgovini sa Iranom

Večernje novosti 27.02.2018
Ljajić je tokom poslovnog susreta srpskih i iranskih privrednika rekao da je Srbija inicirala razgovore o sporazumu o slobodnoj trgovini. Ekonomska saradnja Srbije i Irana ne prati dobre političke odnose dve zemlje, izjavio je ministar turizma, trgovine… »

Izbori u Beogradu Listu koja nosi Vučićevo ime podržalo 1.158 poznatih ličnosti

Večernje novosti 27.02.2018
Među potpisnicama Vlado Strugar, Miodrag Ostojić, Dragan Hadži Đokić, Svetomir Arsić Basara, Denis Šefik, Danilo Ikodinović, Davor Štefanek, Jovan Kolundžija, Konstantin Kostjukov, Ceca Ražnjatović, Aca Lukas... BEOGRAD - Listu kandidata na… »

Severnokorejski lideri koristili lažne pasoše za putovanja

Večernje novosti 27.02.2018
Severnokorejski lider Kim Džong Un i njegov pokojni otac Kim Džong Il koristili su lažne pasoše kada su aplicirali za vizu u zapadnim zemljama 90-ih godina prošlog veka, tvrdi danas pet zapadnoevropskih obaveštajnih službi. Severnokorejski lider… »

Prvi čovek FS Engleske gost FSS: Klark stigao u posetu Srbiji

Večernje novosti 27.02.2018
Prvi put je u goste našem fudbalskom savezu došao predsednik zemlje kolevke fudbala. Razgovorima prisustvovao i Savo Milošević. FSS je danas imao posebnu posetu. Prvi čovek FS Engleske Greg Klark je došao u Beograd. Poseta bi mogla da ima prefis… »

Američki general: Rusija je u Siriji i piroman i vatrogasac

Večernje novosti 27.02.2018
Visoki američki general na Bliskom istoku kritikovao je danas Moskvu zbog akcija u Siriji, rekavši da je Rusija u toj zemlji "i piroman i vatrogasac" Visoki američki general na Bliskom istoku kritikovao je danas Moskvu zbog akcija u Siriji, rekavši da… »

Gradonačelnik Jerusalima obustavio plan da oporezuje imovinu crkve

Večernje novosti 27.02.2018
Gradonačelnik Jerusalima Nir Barkata obustavio je danas plan kojim je trebalo da uvede porez na poslovne objekte u vlasništvu hrišćanske crkve, kao što su restorani i hoteli, a koja je izazvala bes verskih lidera i dovelo do zatvaranja crkve Svetog… »

Pupovac dao ultimatum Plenkoviću?

Večernje novosti 27.02.2018
Pupovac objašnjava da njegova stranka želi da Vlada Hrvatske opstane, ali da smatra da šteta nastala u slučaju Agrokor mora biti sanirana na adekvatan način. Izjavu lidera SDSS i zastupnika u Saboru Milorada Pupovca kojom je poručio da zbog slučaja… »