Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 27.02.2018

Serijal "novosti" Slavica Đukić Dejanović: Nije sve u novcu

Večernje novosti 27.02.2018
Kako da nas bude više (2): Prvih pet godina treba da posvetimo tome da nam ljudi više ne odlaze iz zemlje, da stimulišemo rađanje i čuvamo zdravlje. NEĆE nas biti više ako to nije potreba našeg kolektivnog bića. One zemlje koje su se suočavale… »

Trivan: Nova topionica u Boru je podvig u domenu ekologije

Večernje novosti 27.02.2018
Nova topionica u Boru je podvig u domenu ekologije, izjavio je danas u Boru ministar zaštite životne sredine Goran Trivan i dodao da tamošnjem Rudarsko topioničarskom basenu (RTB) na tome odaje priznanje. Nova topionica u Boru je podvig u domenu… »

Incidenti u Podgorici: Bacili bombu na "Čokoladu", nađene kašikare u kontejneru

Večernje novosti 27.02.2018
Incidenti na ulicama glavnog grada Crne Gore uznemirili žitelje. Stradao kafić, zapaljen auto, nađeno i 11 "kašikara" EKSPLOZIVNA naprava aktivirana je danas oko četiri sata ispred lokala "Čokolada" u Ulici Stanka Dragojevića u Podgorici. Prema… »

Rimac: Jedna velika nemačka auto-kompanija dolazi u Srbiju

Večernje novosti 27.02.2018
Hrvatski inovator i osnivač kompanije za proizvodnju električnih vozila "Rimac Automobili", Mate Rimac, objavio je danas da jedna velika nemačka automobilska kompanija dolazi u Srbiju kako bi proizvodila komponente za električne automobile. Hrvatski… »

Sergej na "slatkim mukama"; Kežman: Biće najbolji u Evropi

Večernje novosti 27.02.2018
Najveći klubovi Španije, Engleske, Italije i Francuske pokazuju veliko interesovanje za transfer fudbalera Lacija Sergeja Milinković-Savića, ističe njegov menadžer Mateja Kežman. Najveći klubovi Španije, Engleske, Italije i Francuske pokazuju… »

Fotografije Ratka Mladića osvanule na zgradi opštine u Istočnom Sarajevu

Večernje novosti 27.02.2018
Na zgradi opštine u Istočnom Sarajevu osvanuli su plakati sa fotografijama haškog optuženika Ratka Mladića. Na zgradi opštine u Istočnom Sarajevu osvanuli su plakati sa fotografijama haškog optuženika Ratka Mladića, a načelnik te srpske… »

Konte prva želja Fudbalskog saveza Italije

Večernje novosti 27.02.2018
Fudbalski savez Italije (FIGC) želi trenera Čelsija Antonija Kontea za selektora reprezentacije, preneli su danas mediji u toj zemlji. Fudbalski savez Italije (FIGC) želi trenera Čelsija Antonija Kontea za selektora reprezentacije, preneli su danas… »

Juventus postavio ultimatum Emreu Džanu

Večernje novosti 27.02.2018
Fudbalski klub Juventus postavio je ultimatum igraču Liverpula Emreu Džanu da u narednih nedelju dana potpiše predugovor, preneli su danas italijanski mediji. Fudbalski klub Juventus postavio je ultimatum igraču Liverpula Emreu Džanu da u narednih… »

SPS i opozicija zakazali skup u isto vreme i na istom mestu

Večernje novosti 27.02.2018
Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije zakazao je za danas u 18 časova u Domu kulture razgovor ministra ekologije Gorana Trivana sa građanima. BOR - Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije zakazao je za danas u 18 časova u Domu kulture… »

Tragedija kod Loznice: Supružnici se ugušili od dima

Večernje novosti 27.02.2018
Slavko i Zagorka Višnjić stradali u požaru koji je zahvatio njihovu kuću kod Loznice. Sin Zdravko: Čim sam otvorio vrata plamen je buknuo. Oboje su već bili mrtvi. U POŽARU u selu Grnčara kod Loznice, jutros su nastradali osamdesettrogodišnji… »