Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 27.02.2018

Britanski nacrt nije prošao: Rusija uložila veto na rezoluciju UN o Iranu

Večernje novosti 27.02.2018
Rusija je uložila veto na britanski nacrt rezolucije Saveta bezbednosti UN o Iranu u kojoj se navodi da je ta zemlja prekršila zabranu naoružanja Jemena, time što je dostavila rakete i dronove Šiitima u Jemenu. Rusija je uložila veto na britanski… »

Vejavica i minus usporili prestonicu (foto)

Večernje novosti 27.02.2018
Ekipe prestoničkih komunalnih službi u ponedeljak imale pune ruke posla. Saobraćaj bio otežan, pojedine linije gradskog prevoza povremeno bile u zastoju. ZBOG snega koji je u ponedeljak padao tokom celog dana, saobraćaj u prestonici odvijao se… »

Nebojša Arsenijević ponovo izabran za rektora

Večernje novosti 27.02.2018
Savet Univerziteta u Kragujevcu izabrao je prof. Nebojšu Arsenijevića za rektora Univerziteta u Kragujevcu na period od tri godine. Savet Univerziteta u Kragujevcu izabrao je prof. Nebojšu Arsenijevića za rektora Univerziteta u Kragujevcu na period od… »

Češki poslanik otkrio: Pogrešili smo kada smo priznali Kosovo

Večernje novosti 27.02.2018
Vlast Češke pogrešila je kada je 2008. godine priznala jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, izjavio je danas poslanik u češkom parlamentu Jaroslav Foldin, koji predvodi češku delegaciju u poseti Beogradu. Vlast Češke pogrešila je kada je… »

Pecarski potpisao ugovor sa Partizanom: Verujem da ću opravdati ukazano poverenje

Večernje novosti 27.02.2018
Srećan sam i ponosan zbog prvog profesionalnog ugovora. Verujem da ću ovde nastaviti da se razvijam i napredujem - rekao je Marko po potpisivanju četvorogodišnje saradnje. Košarkaš Partizana Marko Pecarski potpisao je danas profesionalni ugovor sa… »

Policajajci dobijaju spomenik u Beogradu

Večernje novosti 27.02.2018
Obeležje u znak sećanja na stradale pripadnike MUP-a podiže se na inicijativu ministra Nebojše Stefanovića. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradonačelnik Beograda Siniša Mali potpisali su danas Protokol o saradnji na podizanju… »

Kostić kupio još 7,8 posto akcija aerodroma Portorož

Večernje novosti 26.02.2018
Slovenački holding Istrabenz prodao je kompaniji Hotel Palas Portorož, koji je u vlasništvu srpskog biznismena Miodraga Kostića, još 7,8 posto svojih akcija u Aerodromu Portorož. Slovenački holding Istrabenz prodao je kompaniji Hotel Palas… »

Podignuta optužnica protiv lekara zbog smrti malog Radenka

Večernje novosti 27.02.2018
Posle podizanja optužnog predloga protiv trojice lekara, koji su osumnjičeni za smrt dečaka Radenka Nikodinovića (8) tužilaštvo traži da ih sud osudi na kazne zatvora od po pet godina. POSLE podizanja optužnog predloga protiv trojice lekara, koji… »

Italijanska mafija možda umešana u ubistvo novinara

Večernje novosti 27.02.2018
Organizovani kriminal mogao bi da bude umešan u ubistvo slovačkog istraživačkog novinara Jana Kucijaka, izjavio je kanadski novinar Tom Nikolson. Organizovani kriminal mogao bi da bude umešan u ubistvo slovačkog istraživačkog novinara Jana… »

Nasriju šest meseci suspenzije zbog dopinga

Večernje novosti 27.02.2018
Francuski fudbaler Samir Nasri suspendovan je na šest meseci zbog korišćenja dopinga, saopštila je danas UEFA. Francuski fudbaler Samir Nasri suspendovan je na šest meseci zbog korišćenja dopinga, saopštila je danas UEFA. Bivšem vezisti Arsenala… »