Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 27.02.2018

Uhapšena glumica Heder Loklir zbog nasilja u porodici (video)

Večernje novosti 27.02.2018
Američka glumica Heder Loklir, poznata po svojim ulogama u sapunicama "Dinastija" i "Melrouz plejs" uhapšena je zbog nasilja u porodici i svađe sa policijom. LOS ANĐELES - Američka glumica Heder Loklir (56), poznata po svojim ulogama u sapunicama… »

Preminula ćerka Bila Kozbija

Večernje novosti 27.02.2018
Ćerka Bila Kozbija Ensa Kozbi preminula je u 44. godini zbog problema sa bubrezima, saopštio je portparol komičara. Ćerka Bila Kozbija Ensa Kozbi preminula je u 44. godini zbog problema sa bubrezima, saopštio je portparol komičara. "Porodica Kozbi… »

Apatin: U jami opasno ulje

Večernje novosti 27.02.2018
Stigli rezultati toksikološke analize otpada pronađenog pre skoro mesec dana na putu Apatin - Prigrevica. INSTITUT zaštite na radu Vojvodine obavio je toksikološke analize ulja iz jame pronađene pre skoro mesec dana na putu Apatin - Prigrevica i… »

Kraj istrage o praljkovom samoubistvu: Ne zna se kako je otrov dospeo u sudnicu

Večernje novosti 26.02.2018
Hrvatski “Jutarnji list” navodi da to znači da niko neće odgovarati za unošenje hemikalije kojom se Praljak ubio, ali i da nema odgovora na pitanje kako je otrov uopšte dospeo u sudnicu. Istraga Haškog suda o samoubistvu Slobodana Praljka je… »

Jerusalim: Crkva Svetog groba i dalje zatvorena (foto)

Večernje novosti 26.02.2018
Hrišćanski poglavari saopštili su da će Crkva Svetog groba biti zatvorena do daljnjeg zbog novog Zakona o porezu, koji vladi Izraela daje ovlašćenje da zapleni crkveni posed. Hrišćanski poglavari saopštili su da će Crkva Svetog groba biti… »

Popović: Srpska pamet kreira inovaciona rešenja za ceo svet

Večernje novosti 27.02.2018
Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i švedski ambasador u Srbiji Jan Lundvin posetili su švedsku kompaniju Verisek, čiji se glavni istraživački i razvojni centar Verisek Labs nalazi u Beogradu. Ministar za inovacije i… »

FMP doveo centra iz Australije

Večernje novosti 27.02.2018
Mladi košarkaš Ajzak Hamfriz (20, 213cm) je prešao iz Sidnej Kingsa u redove srpskog tima. FMP za srpsku Superligu dobija centarsko pojačanje iz Australije, Ajzaka Hamfrisa (20, 213 cm). Momak koji je dve godine studirao na Kentakiju, a prošlog leta… »

Srećković: Ne plašimo se Zvezde, idemo na najveći stadion u Srbiji da pokažemo kakav fudbal igra Voždovac

Večernje novosti 27.02.2018
Meč sa Zvezdom je pravi fudbalski praznik. O rivalu ne treba trošiti reči, jer znamo o kakvoj se ekipi radi. Mi se ne plašimo nikoga, što smo i pokazali u ranijim duelima sa istim protivnikom, kaže Srećković. Zmajevi su srušili Čarapane, mediji… »

Vaterpolisti Partizana traže novo iskustvo protiv Barselonete

Večernje novosti 27.02.2018
Pokušaćemo da igramo na visokom nivou od početka do kraja. Nemamo šta da izgubimo. Barseloneta je favorit. Utakmica je važna za nas da naučimo i spremimo se za one u regionalnoj ligi, kaže Ćirić. Vaterpolisti Partizana sastaće se sutra sa… »

Slovenac poludeo zbog poraza: Ovo je veliko s*anje, kvalifikacije su neregularne

Večernje novosti 27.02.2018
Reprezentativac Slovenije Klemen Prepelič osuo je paljbu po Međunarodnoj košarkaškoj federaciji (FIBA) zbog sistema kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Reprezentativac Slovenije Klemen Prepeličosuo je paljbu po Međunarodnoj košarkaškoj federaciji… »