Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 27.02.2018

Otimanje imovine „Novosti” u Doboju: Gradonačelnik se branio ćutanjem

Večernje novosti 27.02.2018
Višemesečna istraga o otimačini poslovnog prostora "Novosti" u Doboju ušla u završnu fazu. Gradonačelnik izjavio da će "ukoliko bude potrebe" izjavu dati tužiocu. Na teret mu se stavlja nesavestan rad. GRADONAČELNIK Doboja Obren Petrović… »

Noć Dražena Petrovića u bruklinu: NBA liga se poklonila evropskom velikanu (video+foto)

Večernje novosti 27.02.2018
Netsi ne zaboravljaju, pamte i čuvaju sećanje na Dražena Petrovića. I posle 25 godina od smrt legendarnog košarkaša pečat koji je ostavio igrajući sa obe strane "bare" ostaće utisnut „za vek vekova”. Netsi ne zaboravljaju, pamte i čuvaju… »

Predsednik SAD o masakru Tramp: Uleteo bih u školu na Floridi, čak i nenaoružan

Večernje novosti 27.02.2018
Američki predsednik veruje da bi utrčao da spreči napadača prilikom obraćanja guvernerima američkih saveznih država. Američki predsednik Donald Tramp, koji je žestoko kritikovao odgovor policije na nedavnu pucnjavu u školi na Floridi, izjavio je… »

Premijerka Rumunije oslobođena odgovornosti za diskriminaciju

Večernje novosti 26.02.2018
Savet rumunske vlade oslobodio je danas odgovornosti premijerku te zemlje, Vjoriku Dančilu, jer je upotrebila reč "autistični" dok je opisivala svoje političke protivnike. Savet rumunske vlade oslobodio je danas odgovornosti premijerku te zemlje… »

Gaitan i Karasko otišli iz Atletika u Kinu

Večernje novosti 27.02.2018
Fudbaleri Nikolas Gaitan i Janik Karasko napustili su danas Atletiko Madrid i prešli u kineski klub Dalijan Jinfang. Fudbaleri Nikolas Gaitan i Janik Karasko napustili su danas Atletiko Madrid i prešli u kineski klub Dalijan Jinfang. Gaitan je na leto… »

Saša Matić peva za male bolesnike

Večernje novosti 27.02.2018
Folk pevač humanitarnim koncertom u "Štark areni" pomaže deci na Institutu za onkologiju. Vođen izrekom "Ono što napravimo za sebe umire zajedno sa nama, a ono što učinimo za druge ostaje besmrtno" pevač Saša Matić još jednom će pokazati svoju… »

Plandište: Zajedno i u grob

Večernje novosti 26.02.2018
Prijatelji Vukašin Jeličić i Goran Petrović, koji su u nedelju nastradali u lančanom sudaru, biće sahranjeni sutra u 13 časova na lokalnom groblju u Plandištu. VUKAŠIN Jeličić (23) i Goran Petrović (23), najbolji prijatelji koji su nastradali… »

Ledeni talas u Evropi Hladni talas u Evropi odneo najmanje 24 života; U Holandiji klizaju po kanalima; U Britaniji otkazani…

Večernje novosti 27.02.2018
Veći deo Evrope trenutno se suočava sa niskim temperaturama zbog ledenog talasa nazvanog "zver sa istoka", a za nekoliko dana stradalo više od 24 osobe. Od Baltika do Mediterana, Evropa je i danas na udaru ledenog talasa iz Sibira, koji je odneo… »

Potresno: “Lovac na dilere” snimao uživo svoje ubistvo (video)

Večernje novosti 27.02.2018
Prentis Robinson iz SAD je, na zaprepašćenje publike, preminuo na licu mesta dok je kamera nastavila da snima sa tla, a trenutak pred smrt je ponavljao osumnjičenom kako ga snima. MUZIČAR (55) iz Severne Karoline u SAD, prenosio je uživo na Fejsbuk… »

"Ubice mog oca" na TV Prva

Večernje novosti 27.02.2018
Novih 12 epizoda druge sezone biće emitovane na kanalu Prve televizije od utorka 6. marta u 22 časa. Prva sezona domaće kriminalističke serije „Ubice mog oca“ oduševila je srpsku publiku. Novih 12 epizoda druge sezone biće emitovane na kanalu… »