Извор: Вечерње новости архива вести 13.04.2016

Граде аква парк на улазу у Нишку бању

Вечерње новости 13.04.2016
Градоначелник Зоран Перишић изјавио да ће наредне недеље представити инвеститора заинтересованог да изгради аква парк на локацији "Лозни калем. НИШ - Градоначелник Ниша Зоран Перишић изјавио је данас да ће наредне… »

Заховић нападао и Фајића: Увек ме је звао глупи Босанац

Вечерње новости 13.04.2016
Нису то били они вицеви о Босанцима из бивше Југославије, који ми и данас некада сметају. Заховић је то говорио скроз озбиљан, на подао и ружан начин, каже Нусмир Фајић. После напада на Агима Ибраимија и вређања од стране… »

"Родољупци" гостују у Мађарској

Вечерње новости 13.04.2016
Познати Стеријин комад на програму угледног Митем фестивала у Будимпешти. СТЕРИЈИНИ "Родољупци", у извођењу ансамбла Народног позоришта (режија Андраш Урбан), учествоваће на МИТЕМ-у (Мадацх Интернатионал Тхеатре Меетинг)… »

Дух Мајевице у Руњанима

Вечерње новости 13.04.2016
У завичају Вука Караџића "никао" Дом Републике Српске, реплика старе куће са Мајевице, из 19. века, испод које је и воденично коло. ЛОЗНИЦА - Чедомир Суботић и његова супруга Весна, у оквиру етно-села под називом "Долина… »

На полицајце у БиХ стигла 91 жалба

Вечерње новости 13.04.2016
Шта стоји у притужбама грађана које стижу парламентарном одбору БиХ: Пријаве због корупције, насиља у породици, бруталности. Највише замерки на граничаре. Припадник граничне полиције две године живео са малолетницом. НА… »

"Новости" вас воде у позориште

Вечерње новости 13.04.2016
"Новости" поклањају 10 пута по две карте за представу "Цимет и ванила", која је на програму вечерас у 20 сати на сцени Академије 28. Добитници су: "Новости" поклањају 10 пута по две карте за представу "Цимет и ванила", која је… »

Зашто малишани грицкају нокте?

Вечерње новости 13.04.2016
Разлог може да буде несигурност или несналажење међу вршњацима, када се дете повлачи у себе. КАДА напуне пет или шест година, многа деца почињу да грицкају нокте или ту навику створе у адолесценцији, па родитељи… »

Твит хит: Зоран Лутовац (ДС)

Вечерње новости 13.04.2016
Како се приближава дан ванредних избора у Србији, све више политичких личности оглашава се на друштвеним мрежама, а запажен твит имао је и Зоран Лутовац из Демократксе странке. КАКО се приближава дан ванредних избора у… »

Цг: Амбасаде захтевају параф власти и опозиције

Вечерње новости 13.04.2016
Стране дипломате притискају црногорску власт и део опозиције да потпишу споразум. "Фронтовци" поручују амбасадорима да немају мандат народа Црне Горе. ПОДГОРИЦА - Вишемесечни преговори власти и дела опозиције о организовању… »

Огласио се фудбалер којег је Николић назвао црним идиотом: Нисам хтео да учествујем у смени тренера, не верујем у “око за…

Вечерње новости 13.04.2016
Имам циљ који треба да остварим, нећу дозволити да то што се десило утиче на моју вољу, ја сам професионалац којем је посао да даје голове – рекао је Блесинг Елке. Инцидент који је, због вређања свог играча на расној… »