Политика архива вести 31.05.2016

Вучковић: Размишљам о кандидатури за председника ДС

РТВ 31.05.2016
БЕОГРАД - Функционерка ДС Наташа Вучковић изјавила је данас да разматра да ли ће се кандидовати за председницу те партије и додала да ће се определити након што буде сагледала да ли ће моћи да одговори на све захтеве и… »

Јеремић: Ако источна Европа даје кандидате, близу смо победе

Санџак хабер 31.05.2016
Ако источна Европа буде дала кандидата за генералног секретара Уједињених нација, Србија ће бити веома близу победе, изјавио је кандидат Србије за наследника Бан Ки Муна Вук Јеремић. Та утакмица је тешка, компликована и… »

Ковач: Наши захтеви ушли у преговарчки процес

РТВ 31.05.2016
ЗАГРЕБ - Шеф хрватске дипломатије Миро Ковач рекао је данас да је Хрватска обезбедила да њени захтеви уђу у преговарачки процес Србије и ЕУ, пренела је Хина. Ковач учествује на састанку министара спољних послова Процеса… »

Радуловић љут на Скота! Председник Доста је било замерио амбасадору САД због "подршке Вучићу"

Правда 31.05.2016
Амерички амбасадор Кајл Скот недавно је лидера покрета Доста је било Сашу Радуловића питао да ли је спреман да подржи нову владу. Како наводи извор Блица, до састанка је дошло на иницијативу Скота, који је са Радуловићем… »

Ко не разуме идеју споменика Ђинђићу, не разуме ништа

Дневник 31.05.2016
Подизање споменика у част истакнутих личности из српске историје уједињује друштво на путу ка заједничком циљу, јер они не припадају појединцима или политичким партијама, већ целом народу, изјавили су данас саговорници… »

Вулин: Само уједињени опстајемо

Дневник 31.05.2016
У Новом Саду је формиран Савез 22 крајишка удружења. На оснивачкој скупштини, одржаној у Скупштини Војводине, речено је да је циљ Савеза, са седиштем у Новом Саду, да се негују обичаји, традиција и култура завичаја… »

МУП: Србија припрема нову стратегију за борбу против тероризма

РТВ 31.05.2016
БЕОГРАД - Србија припрема нову Стратегију за превенцију и борбу против тероризма, најавио је данас државни секретар у Министарству унутрашњих послова Александар Николић, који Србију представља на скупу у Берлину, у… »

Србију посетило за 15 одсто више туриста у прва четири месеца

Нови магазин 31.05.2016
Србију је у прва четири месеца посетило 718.750 туриста, што је за 15 одсто више него у истом периоду прошле године, од чега је домаћих туриста било 412.386 или 14 одсто више, а иностраних 306.364 или 15 одсто више… »

Ахмети: Можемо са косовским Србима, не можемо са Београдом

Правда 31.05.2016
Градоначелник Приштине и функционер "Самоопредељења" Шпенд Ахмети изјавио је да Заједница српских општина није добро решење. Он је рекао и да Албанци сматрају да је она неопходна Србима да би их дестабилизовала. "Ја сам за… »

Ђукановић: Није проблем што су у влади и министри из опозиције

Блиц 31.05.2016
Црногорски премијер Мило Ђукановић изјавио је данас да му не представља проблем то што су у његовој влади и министри из опозиције. "Далеко сам од оног профила људи који сарађују само са истомишљеницима", рекао је… »