Politika arhiva vesti 31.05.2016

Aleksandar Vulin: Raduloviću, bruko, koliko si miliona maznuo?

Kurir 31.05.2016
Saši Raduloviću, nesuđenom kralju stečaja, kao saradnici u biznisu i politici odgovaraju samo kumovi i uža porodica, rekao je Vulin. Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin osuo je paljbu po prvom čoveku Dosta je bilo Saši Raduloviću… »

Dodik u Beogradu: Republika Srpska svog saveznika vidi prvenstveno u Srbiji!

Srbija danas 31.05.2016
Srbija će uvek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti srpskog naroda u RS, kao i na dobrim i prijateljskim odnosima sa BiH, poručio je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa predsednikom RS Miloradom Dodikom u Beogradu… »

Čedomir Jovanović za "gašenje požara u regionu"

Danas 31.05.2016
U pojedinim centrima EU očekuju da Vučić uvede u novu vladu liberalne političare, tvrde izvori Danasa *Kod Vučića ta ideja nije naišla na oduševljenje i potpuno razumevanje, napominju sagovornici Danasa. Beograd - Pojedini centri iz Evropske unije… »

Vučić razgovarao sa Pupovcem: Neophodan dijalog Beograda i Zagreba

Srbija danas 31.05.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Srpskog nacionalnog veća iz Hrvatske Miloradom Pupovcem i tom prilikom je iskazan visok stepen saglasnosti o potrebi obnove saradnje i dijaloga dveju zemalja. Premijer Vučić i… »

Žene u crnom na godišnjici zločina u Zvorniku

Novi magazin 31.05.2016
Nevladina organizacija Žene u crnom učestvovaće u nizu komemorativnih skupova u Bosni i Hercegovini povodom 24. godišnjice zločina nad civilnim stanovništvom u opštini Zvornik, saopšteno je danas. Kako se navodi, članovi organizacije Žene u… »

Od sutra novi prostor Miksališta

Novi magazin 31.05.2016
Novi prostor beogradskog Miksališta namenjen pružanju pomoći izbeglicama ali i njihovoj integraciji u društvo, počeće da radi u sredu, 1. juna, najavili su danas danas predstavnici Miksališta. Direktor Mikser festivala Ivan Lalić rekao je da su… »

Vučković: Dizanje spomenika nije dovoljno da neko bude Evropljanin

RTV 31.05.2016
BEOGRAD - Potpredsednica Demokratske stranke Nataša Vučković izjavila je danas da će demokrate podržati inicijativu za spomenik ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću, ali je dodala da ako neko želi da bude Evropljanin, nije dovoljno da diže… »

SNS pristupa narodnjacima

Večernje novosti 31.05.2016
Stranka Aleksandra Vučića na pragu članstva u grupaciji EPP. SRPSKA napredna stranka mogla bi već na jesen da postane pridruženi član grupacije Evropska narodna partija (EPP). Naprednjaci su podneli zahtev početkom 2015, i nadaju se da će do kraja… »

Vučić i Pupovac: Neophdan dijalog Beograda i Zagreba Tanjug

Studio B 31.05.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Srpskog nacionalnog veća iz Hrvatske Miloradom Pupovcem i tom prilikom je iskazan visok stepen saglasnosti o potrebi obnove saradnje i dijaloga dveju zemalja. Premijer Vučić i Pupovac… »

Prepoznat ozbiljan pristup: SNS dobila preporuku za glasanje o članstvu u Evropskoj narodnoj partiji

Srbija danas 31.05.2016
Srpska napredna stranka dobila je preporuku za glasanje o članstvu u Evropskoj narodnoj partiji, o čemu će se u septembru izjašnjavati Politička skupština EPP, saopšteno je iz SNS-a. Odluka je, kako se navodi, doneta na radnoj grupi EPP, uz ocenu… »