Politika arhiva vesti 31.05.2016

Pokrajinski ombudsman: Podrška roditeljima je i podrška deci

Novi magazin 31.05.2016
Pokrajinski ombudsman saopštio je povodom 1. juna, Međunarodnog dana roditelja, da je odrastanje deteta u porodičnom okruženju u kojem se neguju ljubav i razumevanje, neophodno za njegov celokupan i skladan razvoj ličnosti. Prema navodima Ombudsmana… »

Živković: Spomenik Đinđiću već u mojoj kancelariji

Danas 31.05.2016
Beograd - Premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je pre nekoliko dana da će biti podignut spomenik Zoranu Đinđiću na 15. godišnjicu njegovog ubistva, odnosno 2018. godine na Studentskom trgu u Beogradu. Pitali smo predstavnike drugih… »

Špend Ahmeti: ZSO destabilizuje Kosovo

Danas 31.05.2016
Gradonačelnik Prištine i funkcioner Samoopredeljenja u razgovoru sa studentima FPN - Moj pokret Samoopredeljenje i ja verujemo u socijalno-ekonomsku integraciju za Srbe, ne institucionalnu. Podržavali smo sistem kvota, prema kojem dva ministra moraju… »

Članstvo u NATO podržava 46,6 odsto građana Crne Gore

Blic 31.05.2016
Članstvo Crne Gore u NATO podržava 46,6 odsto građana Crne Gore anketiranih u deset crnogorskih gradova, u drugoj polovini maja, pokazalo je danas objavljeno istraživanje agencije "Damar". Protivnika članstva je 38,8 odsto, dok je neodlučnih 14,6… »

Anatomija izborne krađe – kome treba anketni odbor?

Beta 31.05.2016
Zgroženi smo nedavno izrečenom degutantnom izjavom mandatara Aleksandra Vučića, koji lidere opozicionih stranaka, zabrinute za prekrajanje izborne volje oko milion građana Srbije, naziva bandom koja upada u dva noću i maltretira predsednika i… »

Špijunka: Iznosi kamenje

Večernje novosti 31.05.2016
Posle osam godina, Janko Veselinović ovih dana napušta parlament. POSLE osam godina, Janko Veselinović ovih dana napušta parlament. Doskorašnji poslanik, koji na poslednjim izborima nije osvojio novi mandat, procenjuje da će mu biti potrebno… »

Polemike Šta je Vučić tražio u Moskvi?

Večernje novosti 31.05.2016
Putin je susretom poručio Zapadu da Rusija ne krije interese na Balkanu. DVA su razloga zašto su Vučićeva iznenadna poseta Moskvi i sastanak sa Vladimirom Putinom uznemirili zapadne ambasade i agenture u Beogradu. Prvi je pitanje tajminga: Vučić se… »

Vučić i Dodik očekuju bolju budućnost u Republici Srpskoj i bolje odnose sa BiH

Telegraf 31.05.2016
Republika Srpska u Srbiji vidi svog saveznika i očekuje da Vlada Srbije i njeni organi pruže punu podršku i pomognu zaštiti Republike Srpske od svih vidova ugrožavanja. - Srbija će uvek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti srpskog naroda u… »

Živković: Spomenik Đinđiću već postoji

Blic 31.05.2016
Spomenik Zoranu Đinđiću već postoji i nalazi se u prostorijama Nove stranke na Terazijama u Beogradu, objavio je lider ove stranke i bivši demokrata Zoran Živković. Živković je ovo objavio na tviter nalogu i zvaničnom sajtu stranke zbog, kako… »

Radikalski topli zec: Majo, znamo ko si, nećemo te štedeti!

Kurir 31.05.2016
Poslanice Vjerica Radeta i Nataša Jovanović poručuju predsednici Skupštine da su spremne za borbu u parlamentu. Drugi mandat na funkciji predsednika Skupštine Srbije za funkcionerku SNS Maju Gojković biće znatno izazovniji nego prethodni jer će… »