Извор: Данас архива вести 26.01.2017

Келти опет долазе

Данас 26.01.2017
Пето издање Београдског Ирског Фестивала, које ће се одржати од 6. до 22. марта, представиће на више локација у Београду део очаравајуће ирске културе у глобалној ирској забави у недељи живахних прослава, укључујући… »

НУНС и НДНВ: Некоректан однос Вучића према Н1

Данас 26.01.2017
Независно удружење новинара Србије (НУНС) и Независно друштво новинара Војводине (НДНВ) данас у саопштењу "најоштрије протестују због веома некоректног односа премијера Александра Вучића према телевизији Н1". У… »

Поносни на суфицит од 41,5 милиона долара

Данас 26.01.2017
Од 1. фебруара Свилајнац неће више имати било какве дугове према добављачима апотека у овој општини, јер ће све обавезе бити исплаћене из унапред добијене закупнине за ове објекте. У Свилајнцу смо веома поносни на то што… »

СНС: Оставке у Врбасу и Оџацима

Данас 26.01.2017
Председник општине Врбас Милан Глушац и председник општине Оџаци Душан Маријан поднели су данас оставке, а главни разлог је уштеда у буџету која ће се добити спајањем локалних и председничких избора, саопштила је… »

Представљен нови БМВ серије 5

Данас 26.01.2017
Нови БМВ серије 5 јуче је премијерно представљен домаћим медијима, чиме је званично отпочела продаја нове генерације овог модела у Србији. Како је саопштено, уз нови модел серије 5 БМВ Србија као стандард пакет бесплатног… »

Кубуровић: Успешно са УСАИД

Данас 26.01.2017
Министарка правде Нела Кубуровић разговарала је данас са директорком УСАИД у Србији Азом Ел-Абд о наставку сарадње и новим заједничким пројектима, уз сагласност да је досадашња сарадња била веома успешна и да је најбољи… »

Веља Вељи очи не вади

Данас 26.01.2017
Све је урађено по систему: врана врани очи не вади све док врану не заврну за позицију директора јавног предузећа. Ми смо повезали нека лица са неким просторима, нека лица са неким предметима, нека лица смо повезали са другим… »

Вук Вучић

Данас 26.01.2017
Шта може бити опасније за мир, стабилност и помирење у региону, увођење европских стандарда и процеса интеграција у ЕУ од актуелног стања у којем је председник државе Томислав Николић? Може бити опасније да то место… »

Све више "грађана рајха"

Данас 26.01.2017
Само у Баварској наводно има више од 340 наоружаних десничарских екстремиста. Такозвани грађани рајха - особе у Немачкој које не прихватају демократску државу установљену после слома нацистичке диктатуре - напрасно су… »

Миша Вацић: Несуђени саветник

Данас 26.01.2017
Десничар Миша Вацић смењен је са места саветника у владиној Канцеларији за КиМ након прекјучерашњег гостовања у емисији "Нови дан" на ТВ Н1. У емисији је испричао како су га Срби са Косова звали да дође да ради у… »