Н1 Инфо

Шалке моли навијаче да не траже новац назад

Н1 Инфо пре 8 сати
Фудбалски клуб Шалке затражио је од власника сезонских карата да се одрекну права на финансијску надокнаду и помогну клубу у тешкој ситуацији у којој се нашао због пандемије коронавируса. Клуб из Гелзенкирхена је у среду… »

У Македонији умрло још четворо од коронавируса, укупан број жртава 30

Н1 Инфо пре 9 сати
У Северној Македонији умрло још четворо од коронавируса, па је број жртава те заразне болести порастао на 30, објавио је министар здравља Венко Филипче. На Инфективној клиници у Скопљу у среду поподне је умрла породиља (27)… »

Прво скајп саслушање, окривљеном у Крушевцу притвор

Н1 Инфо пре 13 сати
Пред Основним судом у Крушевцу преко Скајпа је саслушан окривљени за кривично дело непоступање по здравственим прописима у време епидемије, што је, како је саопштено из тог суда, први случај оваквог саслушања у Србији… »

Бугајски: Русија и Кина прикривале размере заразе, ЕУ може да помогне Балкану

Н1 Инфо пре 16 сати
Амерички стручњак за Балкан Јануш Бугајски изјавио је да грађани Западног Балкана не смеју да изгубе своју европску перспективу јер је у државама које би желеле да буду алтернатива ЕУ - Кини и Русији, стање много горе а… »

Епидемиолог из Загреба: Никад не бих препоручио војне мере какве је увела Србија

Н1 Инфо пре 15 сати
Србија је увела строже мере од Хрватске, али су кренули оштро војним мерама које код грађана могу да изазову револт. Код нас ја то не бих никада препоручио, рекао је за Н1 др Крунослав Цапак, водећи хрватски епидемиолог и… »

Банко: Чак и ако вирус постане сезонска болест, неће се дешавати сваке године

Н1 Инфо пре 16 сати
Предвиђања научника су да чак и да коронавирус постане сезонска болест, он се неће дешавати сваке године, него на неколико година - то је добро и за примену вакцине и за наш имутинтет који ће трајати ипак неколико сезона… »

Михајловић са руководиоцима железничких предузећа о процени штете због епидемије

Н1 Инфо пре 14 сати
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић одржала је састанак са в. д. генералним директорима четири државна железничка предузећа о раду ових предузећа, статусу пројеката и проценама штете… »

НВО: Наредбе штаба у Бору ограничавају људска права

Н1 Инфо пре 8 сати
Више организација цивилног друштва позвало је Градски штаб за ванредне ситуације у Бору да повуче наредбе усвојене 6. априла у вези са епидемијом коронавируса, којима се, како се наводи, ограничавају људска права… »

Борба против лажних вести на интернету да 5Г изазива корону, а да је лечи сирће

Н1 Инфо пре 10 сати
Амерички технолошки гиганти у суочавању са корона-кризом прибегавају мерама које су доскора биле назамисливе, преносе европски медији. Фејсбук (Фацебоок) је, како преноси АФП, најавио нове мере борбе против дезинформација на… »

Азијци у ЕУ све чешћа мета расистичких напада због епидемије

Н1 Инфо пре 12 сати
У ЕУ је у условима кризе због епидемије коронавируса све више забележених случајева расистичког злостављања људи за које се сматра да су кинеског или азијског порекла, упозорила је Европска агенција за основна права (ФРА)… »

Н1 Инфо, најновије вести »