Луксембург

Фатма Идризовић: Бићу спремна за репрезентативни деби у Фед купу

Радио сто плус 14.01.2020
Тенисерка и Фед куп репрезентативка Србије Фатма Идризовић рекла је данас да је уласком у најјачу тениску селекцију Србије испунила једну од својих жеља, као и да ће бити спремна за предстојеће такмичење у оквиру Прве… »

Са 15 година стигла до репрезентације: Талентована српска тенисерка једва чека Фед куп

Курир 14.01.2020
Тенисерка и Фед куп репрезентативка Србије Фатма Идризовић рекла је данас да је уласком у најјачу тениску селекцију Србије испунила једну од својих жеља, као и да ће бити спремна за предстојеће такмичење у оквиру Прве… »

Идризовић: Бићу спремна за репрезентативни деби у Фед купу

ИндексОнлине 14.01.2020
НОВИ ПАЗАР – Фед куп репрезентативка Србије Фатма Идризовић рекла је данас да је уласком у најјачу тениску селекцију Србије испунила једну од својих жеља, као и да ће бити спремна за предстојеће такмичење у оквиру Прве… »

Фатма Идризовић: Бићу спремна за репрезентативни деби у Фед купу

РТВ Нови Пазар 14.01.2020
Фед куп репрезентативка Србије Фатма Идризовић рекла је данас да је уласком у најјачу тениску селекцију Србије испунила једну од својих жеља, као и да ће бити спремна за предстојеће такмичење у оквиру Прве групе… »

Фикрет-еф. Калабић: Бошњаци се дјеловањем кроз џемате чувају негативних трендова

Санџак пресс 14.01.2020
Разговарали смо са Фикрет-еф. Калабићем, имамом џемата АИВЛ Вилтз у Луксембургу. Фикрет је рођен 16.11.1970. године у Рујници код Завидовића (БиХ). Завршио медресу и факултет, и то на одсјеку ИСЛАМСКА ВЈЕРОНАУКА. Тренутно је… »

"Прекид ватре је први корак у правом смеру"

Б92 13.01.2020
Председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен поздравила је прекид ватре у Либији који су иницирали Турска и Русија. Она је поручила да Уједињене нације морају да предводе процес обнове те земље. "Прекид ватре је први… »

Хрватска трећа у Европи по расту цена некретнина

Данас 13.01.2020
Цена иде и до 2.000 евра за квадрат, а сваки пети стан или кућу купују странци Цене квадратног метра стана у Хрватској су прошле године у просеку порасле за 10 одсто, што је ту земљу сврстало на треће место у Европи по расту… »

Претекли Луксембург: Општина у БиХ увела бесплатни јавни превоз

Б92 13.01.2020
Прозор-Рама -- Луксембург ће 1. марта постати прва земља на свету у којој ће јавни превоз бити бесплатан. Неколико месеци раније, то јест на самом почетку ове године, ту повластицу својим грађанима доноси Прозор-Рама. Мала… »

Претекли Луксембург и увели бесплатан превоз на Балкану

БизЛифе 13.01.2020
Фото: Пиксабаи Луксембург ће 1. марта постати прва земља у свету у којој ће јавни превоз бити бесплатан, а неколико месеци раније, односно од данас, ту повластицу својим грађанима доноси Прозор-Рама. Мала општина у Босни и… »

Обавезно гласање у Србији – за и против

РТС 12.01.2020
Да ли сте знали да је у појединим земљама гласање на изборима обавезно? Између осталих у Аргентини, Аустралији, Белгији, Боливији, Бразилу, Конгу, Грчкој, Луксембургу. Ту се списак не завршава. Обавезивање грађана да изађу… »

Вести дана »