Прешево

За фирме из Бујановца 19 милиона бесповратних динара од КТ

Бујановачке пре 9 дана
Бујановац, 27. новембар 2019. -Од 16 предузетника којима су у среду уручени уговори о додели бесповратних средстава из Координационог тела (КТ) за општине Бујановац, Прешево и Медвеђа, седморица су из Бујановца и они ће за… »

Шиптари „подгревају” причу о референдуму из 1992.

Правда пре 9 дана
Предстојећи дан заставе, који се обележава у четвртак, поново је послужио као повод Албанцима из три општине с југа централне Србије за припајање такозваном Косову. „Подгрејана” је и прича о самоиницијативно спроведеном… »

Из Прешева и Бујановца послата помоћ

Југ пресс пре 8 дана
ПРЕШЕВО-БУЈАНОВАЦ Шлепер пун помоћи за постадале у Албанији од јучерашњег земљотреса послат је данас из Прешева. Из Бујановца су до данас прикупљену помоћ одвезла пет комби возила. Акција сакупљања помоћи је почела… »

Албанци због земљотреса размишљају о отказивању протеста на Дан заставе

Бујановачке пре 9 дана
Бујановац, 27. новембар 2019. (фото архива) – Национални савет албанаца (НСА) отказао је прославу Дана заставе због земљотреса у Албанији. Како се наводи у саопштењу НСА, због трагичног земљотреса у Републици Албанији, у… »

Пуштају се у рад наплатне станице на Коридору 10

Б92 пре 10 дана
Београд -- ЈП "Путеви Србије" саопштава да се у недељу у 07.00 часова пуштају у рад наплатне станице на Коридору 10. То су наплатне станице Пирот исток, Пирот запад, Бела Паланка, Ниш Малча, Ниш север, Ниш југ и Мерошина… »

Наплата путарине око Ниша почиње 1. децембра

Јужне вести пре 10 дана
“Путеви Србије” почеће да наплаћују путарину на 3 од 4 наплатне рампе око Ниша од 1. децембра, кажу у овом предузећу. Истог дана ће престати са радом наплатне станице “Наис” и “Дољевац” на ауто-путу од Београда… »

Возаче од 1. децембра очекује нова наплата

Ало пре 10 дана
У саопштењу ЈП "Путеви Србије" наводе да ће наплатне станице почети да раде у недељу, 1. децембра, у 7 часова. Наплатне станице Пирот исток, Пирот запад, Бела Паланка, Ниш Малча, Ниш север, Ниш југ и Мерошина биће… »

Албанци „подгревају” причу о референдуму из 1992.

Политика пре 10 дана
Рагми Мустафа најављује да ће од свих присутних у албанској политици тражити да подрже „међународно право Албанаца у ’прешевској долини’ за припајање Косову”. Предстојећи дан заставе, који се обележава у… »

Од децембра наплата путарине на Источном краку

БизЛифе пре 9 дана
Фото: сцреенсхот Од првог дана децембра на Источном краку Коридора 10 кроз Србију до границе са Бугарском почеће наплата путарине, најавило је Јавно предузеће Путеви Србије. Путарина ће се плаћати на наплатним станицама… »

Како смањити насиље и дискриминацију међу младима

Југ пресс пре 10 дана
БУЈАНОВАЦ Црвени крст Бујановац уз финансијску подршку Службе Координационог тела Владе Републике Србије за југ Србије за општине Прешево Бујановац и Медвеђу од септебра 2019 године реализује пројекта “Стоп насиљу – стоп… »

Вести дана »