Прешево

За бујановачке предузетнике око 14 милиона из Координационог тела

Бујановачке пре 8 дана
Бујановац, 26. новембар 2020. (фото Бујановачке: Добитници субвенција 2019) – За 13 предузетника из општина Бујановац, Прешево и Медвеђа, који су учествовали на конкурсу Службе Координационог тела, издвојено је 30 милиона… »

Подстицај предузетницима у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи за запошљавање нових радника

Екапија пре 8 дана
Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу саопштило је данас да је власницима 13 микро и малих предузећа и предузетницима из поменутих општина додељено 30 милиона динара бесповратних… »

Свирепо убиство у Прешеву: Насмрт претучен на улици

ОК радио пре 9 дана
А. Ш. (52) убијен је јуче у Прешеву, јављају медији. Њега је, како се сумња, насмрт претукао шездесетогодишњи мушкарац. А. Ш. је од задобијених повреда преминуо на лицу места, а Хитна помоћ је могла само да констатује… »

Мотком убио 52-годишњака у центру Прешева, па побегао

Јужне вести пре 9 дана
Прешевљанин стар 52 године преминуо је од последица ударца у главу, када га је у уторак увече, у центру Прешева дрвеном мотком ударио 58-годишњак из околине тог места, потврђено је Јужним вестима у полицији. Инциндент се… »

Министар полиције присуствовао јутрошњој акцији измештања 200 миграната из Суботице

Суботица.цом пре 9 дана
У акцији коју су јутрос спровели припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са локалном самоуправом и Комесаријатом за избеглице и миграције, 200 миграната склоњено је са улица и из оближњих шума, те су у четири… »

Претукао човека насмрт дрвеном мотком: Полиција интезивно трага на југу Србије за нападачем!

Мондо пре 8 дана
Осумњичени је побегао са лица места. Осумњичени је побегао са лица места У уторак у вечерњим сатима у центру Прешева, Мусаху Г. из околине овог места, претукао је дрвеном мотком Шерифа Абдурхмануа и тако га усмртио… »

Корона вирус се не предаје

Југ пресс пре 8 дана
ВРАЊЕ-СУРДУЛИЦА-ТРГОВИШТЕ-БУЈАНОВАЦ-ПРЕШЕВО-БОСИЛЕГРАД У Пчињском округу од 192 тестирана узорка 55 је позитивно на корона вирус, најновији су подаци Завода за јавно здравље у Врању. Од тог броја из Врања је 14 особа… »

Корона у Пчињском округу: 55 позитивно, бележи се и заражавање међу здравственим радницима

Курир пре 8 дана
ВРАЊЕ - Од 192 тестирана узорка у Пчињском округу, 55 је позитивно на корона вирус, најновији су подаци Завода за јавно здравље у Врању. Из Врања је 14 новооболелих особа, Сурдулице 12, Прешева и Владичиног Хана позитивно… »

Нови детаљи: Прешевљанин насмрт претучен дрвеном мотком испред продавнице

ОК радио пре 9 дана
Туча се догодила испред продавнице, а за убицом се интензивно трага. Како је ОК Радију потврђено из Полицијске управе Врање, у тучи у Прешеву је страдао А.Ш. (52), док је починилац у бекству. Оно што је за сада познато је… »

Мотком насмрт претукао човека: Убица побегао после злочина, у току је потрага

Блиц пре 9 дана
М. Г. из Прешева осумњичен је да је уторак увече дрвеном мотком насмрт претукао Ш. А. који је од задобијених повреда преминуо. Како пишу Новости, Ш. А. је задобијеним повредама подлегао на путу до Медицинског центра… »

Вести дана »