Svet arhiva vesti 19.08.2016

Porošenko pričao sa bajdenom: "Normandijski format" uprkos Putinu; Novo oružje stiže na istočni front!

Pravda 19.08.2016
Predsednik Ukrajine Petro Porošenko i potpredsednik SAD-a Džozef Bajden naglasili su tokom telefonskog razgovora održanog u petak da je važno da se nastave napori da se u okviru "normandijskog formata" ispune odredbe Minskog sporazuma o rešavanju… »

Tresu se ostrva u atlantskom okeanu: Zemljotres jačine 7,4 stepena probudio meštane

Telegraf 19.08.2016
Potres se dogodio u 5 časova i 32 minuta ujutru po lokalnom vremenu. Zemljotres jačine 7,4 stepena Rihterove skale pogodio je region oko ostrva Južna Džordžija. ZEMLJOTRES ĆE UNIŠTITI LOS ANĐELES: Zastrašujuće upozorenje koje će se obistiniti… »

Vatra guta london: Ljudi se evakuišu, ne zna se uzrok požara (FOTO) (VIDEO)

Telegraf 19.08.2016
Na lice mesta je izašlo dvanaest vatrogasnih vozila, a 80 vatrogasaca gasi požar koji je zahvatio ceo blok. Danas, oko 15.45 požar je izbio u stambenom bloku u Londonskoj četvrti. AVION PRINUDNO SLETEO NA ATATURK: Zapalio se motor letelice! (FOTO)… »

25 godina od neuspelog puča pred raspad Sovjetskog Saveza

B92 19.08.2016
Moskva -- Nekoliko desetina Rusa okupilo se u Moskvi kako bi obeležili 25 godina od neuspelog puča pred raspad Sovjetskog Saveza. Taj praznik ignorišu vlasti zbog prokomunističke i antivladine prirode, javila je agencija AP. Pristalice neuspelog puča… »

Nagli porast broja migranata u kampu u Kaleu

B92 19.08.2016
Kale -- U izbegličkom kampu "Džungla" u francuskom gradu Kaleu živi skoro 7.000 migranata, što predstavlja nagli porast u njihovom broju prethodnih meseci. AFP navodi da je novi broj od 6.901 osobe u kampu viši za 2.415 osoba nego u junu. Francuska… »

Srušio se američki vojni helikopter, povređeno četvoro

B92 19.08.2016
Četiri osobe su povređene kada se srušio američki vojni helikopter na poligonu za obuku u Nevadi. To je drugi udes nakon jučerašnjeg koji se dogodio nedaleko od iste baze. Četiri člana posade zadobila su povrede koje nisu opasne po život nakon… »

Srušio se helikopter u Nevadi: Četvoro povređenih tokom noćne obuke

Kurir 19.08.2016
Četiri osobe su povređene kada se danas srušio američki vojni helikopter na poligonu za obuku u Nevadi, što je drugi udes nakon jučerašnjeg koji se dogodio nedaleko od iste baze. Četiri člana posade zadobila su povrede koje nisu opasne po život… »

Pao vojni helikopter u Nevadi

RTS 19.08.2016
Četiri osobe su povređene kada se srušio američki vojni helikopter na poligonu za obuku u Nevadi, što je drugi udes nakon jučerašnjeg koji se dogodio nedaleko od iste baze. Četiri člana posade zadobila su povrede koje nisu opasne po život nakon… »

Obeležena 25. godišnjica od pokušaja puča u Moskvi

N1 Info 19.08.2016
Nekoliko desetina Rusa okupilo se u Moskvi kako bi obeležili 25 godina od neuspelog puča pred raspad Sovjetskog Saveza, praznika koje ignorišu vlasti zbog prokomunističke i antivladine prirode, javila je agencija AP. Pristalice neuspelog puča nosili… »

Je*ali se pred svima: Pijani muškarci imali žestok seks nasred ulice! (video 18+)

Srbija danas 19.08.2016
Grupa pijanih i golih muškaraca snimljena je tokom seksa na ulici. Šokantan snimak na kome se vide dvojica golih muškaraca tokom seksa nasred ulice, dok treći stoji i posmatra ih, nastao je u kineskom gradu Šijažuang. Bizaran snimak zabeležili su… »