Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 06.05.2017

Kinezi finansiraju rekonstrukciju mosta na Đurđevića Tari

Večernje novosti 06.05.2017
Donacija Narodne republike Kine u iznosu od 2,65 miliona evra. PLjEVLjA - Most na Đurđevića Tari ponovo će zablistati u punom sjaju. To će omogućiti donacija od 2,65 miliona evra koje je Narodne republike Kine namenila Crnoj Gori. Za obnovu… »

Meke i glatke pete

Večernje novosti 06.05.2017
Sigurno u svojoj kuhinji ili kupatilu imate biljno, maslinovo ili kokosovo ulje, penu za brijanje i vazelin, a sve to možete da iskoristite i za negu i oporavak kože na petama i stopalima. Evo kako: Toplo prolećno vreme nateralo nas je da konačno… »

Kljajić za “Novosti” posle loma ruke na treningu: Moglo je i mnogo gore

Večernje novosti 06.05.2017
Stradala mi je kost koja spaja srednji prst sa ostatkom šake. Može Partizan i bez mene - poručio je golman crno-belih. FILIP Kljajić je završio sezonu na golu Partizana! Jedna bezazlena situacija na treningu crno-belih u "Zemunelu" završila se… »

TV emisija "Vodič kroz dijabetes"

Večernje novosti 06.05.2017
Emisija Olivere Stefanović Stanković o šećernoj bolesti. GOST novog izdanja "Vodiča kroz dijabetes", autorke i voditeljke Olivere Stefanović Stanković, ove subote na Studiju B od 11.05 je ginekolog doc. dr Svetlana Vrzić Petronijević. Ona će… »

Horoskop za subotu, 6. maj

Večernje novosti 06.05.2017
Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene... OVAN Napetost počinje od jutra. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava… »

Nadničar u desetoj deceniji

Večernje novosti 06.05.2017
Penzioner Miroslav (91) i Persa (93) Igić iz srca Braničeva jedva preživljavaju. Bivši železničar sam neguje nepokretnu suprugu sa kojom je u braku 71 godinu. POŽAREVAC - Nemaština i bolest teško padaju i mlađima, a naročito tegobno je kad s… »

Dajte krv - spasite život

Večernje novosti 06.05.2017
Novosti onlajn objavljuju spisak lokacija na kojima svi koji žele mogu da daju krv tokom vikenda i naredne nedelje. Novosti onlajn objavljuju spisak lokacija na kojima svi koji žele mogu da daju krv tokom vikenda i naredne nedelje. Institut za… »

Tinejdžerka hrani beskućnike svojim povrćem

Večernje novosti 06.05.2017
Prvi kupus koji je Kejti Staljano iz Južne Karoline posadila donirala je beskućnicima i od tada je podelila na desetine hiljada kilograma povrća. KEJTI Staljano posadila je još 2008. godine kupus od skoro 20 kilograma u dvorištu porodične kuće u… »

Izbori u Francuskoj: Završeno vrbovanje, sada sledi glasanje

Večernje novosti 06.05.2017
U Francuskoj okončana predsednička kampanja, izbori u nedelju. Makron favorit, već se nagađa ko će biti premijer. PARIZ OD STALNOG DOPISNIKA „NOVOSTI“ OD sinoć u Francuskoj vlada predizborna tišina pred drugi, odlučujući krug predsedničkih… »

Popust za rane uplate

Večernje novosti 05.05.2017
Letujte sa "1A travel" u hotelu "Lords Palas" na Severnom Kipru. Uzimajući u obzir odnos cene i kvaliteta, ovaj hotel je jedna od najboljih opcija za odmor. LETO sa agencijom "1A travel" je uveliko počelo, ponude za letovanja su spremne, a kao i… »