Arhiva vesti 31.07.2017

Dačić: Zagreb da ne sufinansira Tompsonov nastup

RTV 31.07.2017
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić pozvao je danas hrvatsku vladu da preispita svoju odluku o sufinansiranju nastupa pevača Marka Perkovića Tompsona na obeležavanju godišnjice operacije "Oluja". "Najavljeno učešće hrvatskog… »

Ružić: Birački spisak nikada nije bio uredniji

RTS 31.07.2017
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave na svom sajtu ima otvorenu mogućnost da svaki građanin može da uđe i proveri svoje podatke, izjavio je danas resorni ministar Branko Ružić. "Politizacija te teme u Srbiji 2017. godine, kada zaista… »

Rumunija: Rogozin hteo da ismeva zabranu EU

B92 31.07.2017
Bukurešt -- Ministar spoljnih poslova Rumunije Teodor Meleškanu izjavio je da je zamenik premijera Rusije "s predumišljajem" pokušao da uđe u rumunski vazdušni prostor. Kako kaže, Dmitrij Rogozin je znao da je na listi zvaničnika kojima je… »

Vučić: Dobro je što se čuju različiti glasovi o KiM

RTS 31.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobro što se čuju različiti glasovi o Kosmetu, od Tadićeve ideje do Vojislava Šešelja i Lazareve kletve, pa do tri-četiri predloga koja su stigla iz Vlade. Istakao je da je uputio poziv na… »

Vučić i Skot: Odnosi Srbije i SAD u usponu (VIDEO)

Beta 31.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kajlom Skotom o poseti Vašingtonu i odnosima dve zemlje, saopštio je kabinet predsednika. Kako se navodi, Vučić i Skot su ocenili da su odnosi dve… »

Jeremić gura Dveri na listu opozicije, Šutanovac protiv

Glas Zapadne Srbije 31.07.2017
Vuk Jeremić, predsednik CIRSD-a i kandidat na prethodnim predsedničkim izborima, pokušava da na zajedničku listu opozicije za beogradske izbore ubaci i Dveri Boška Obradovića, a lider Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac je protiv toga, piše… »

Dačić povodom dijaloga o Kosovu: Razgraničenje na "srpsko i albansko", uz zaštitu manastira i ZSO na jugu

Večernje novosti 31.07.2017
Lider SPS-a Ivica Dačić kaže da će prilikom dijaloga o Kosovu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem još jednom proveriti mogućnost "razgraničenja" na "srpsko i albansko" Prvi potpredsednik vlade i lider SPS-a Ivica Dačić kaže da će… »

"Moramo da doštampavamo, inetresovanje mnogo veće"

B92 31.07.2017
Beograd -- Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da je Vlada Srbije odobrila još 100 miliona dinara za 20.000 vaučera za letovanje u Srbiji. "Moramo da doštampavamo vaučere, jer je interesovanje mnogo veće od… »

Europol objavio savete za sigurnu kupovinu preko interneta

Radio 021 31.07.2017
Europol je na svojim veb stranicama objavio savete za sigurnu kupovinu preko interneta koji bi trebalo da pomognu u smanjenju broja onlajn prevara. Kupujte od proverenih izvora Koristite marke i prodavnice koje su vam poznate ili koje ste već koristili… »

Preminuo Sem Šepard: Poznati glumac umro u 73. godini!

Kurir 31.07.2017
Poznati američki glumac i dramaturg Sem Šepard umro je u svom domu u Kentakiju u 73. godini. Glumac je poznat po svojim avangardnim komadima, umro od komplikacija usled Lu Gerigove bolesti. Jedan od najznačajnijih i najuticajnijih pisaca, Šepard se… »