Balkan arhiva vesti 12.12.2017

Optužbe iz rukovodstva oc: "Trninić ugrožava turističku sezonu na Jahorini"

Blic 12.12.2017
Rukovodstvo Olimpijskog centra „Jahorina“ optužuje ministra saobraćaja i veza RS da ugrožava turističku sezonu na ovoj planini. Predsednik Nadzornog odbora ovog javnog preduzeća RS Nedeljko Elek kaže da je problem u održavanju puta, odnosno… »

Impresivno: Mostarac imitira više od 100 svetski poznatih pevača

Blic 12.12.2017
Mario Zovko, muzičar iz Mostara, objavio je trailer u kojem imitira dvanaest pevača, a koji je ujedno najava videozapisa u kojem imitira više od stotinu svetski poznatih pjevača. - U samo jednom videu videćete preko 100 različitih imitacija… »

Đukanović: Rusiji ne dugujem ništa

Politika 12.12.2017
Predsednik DPS-a požalio se na „obnovljeni paternalizam” Srbije prema svojim sunarodnicima u regionu, ocenivši da Srbi u Crnoj Gori ne mogu biti dijaspora. Od našeg stalnog dopisnika Podgorica – Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS)… »

Branislav Dukić: Vi imate objektivnu pisanu reč

Vesti online 12.12.2017
Želim vam da i dalje informišete javnost o onome što mnogi ne umeju, poruči je povodom jubileja Vesti Branislav Dukić, predsednik Saveza logoraša Republike Srpske. - Povodom 25 godina Vašeg korektnog, a nimalo lakog izveštavanja, želim vam i… »

Gubici "Elektroprivrede BiH" premašuju 21 milion KM

Blic 12.12.2017
Kompanija "Elektroprivreda BiH" za devet meseci ove godine zabeležila je gubitak od 21,1 milion KM, pokazuju finansijski rezultati poslovanja ove firme. "Dnevni avaz" navodi da je, prema tim rezultatima, sasvim izvesno da će ova kompanija kraj godine… »

Sreću mu donelo 7 brojeva: Uplatio jednu, a dobio 100.000 KM

Blic 12.12.2017
Igrajući bingo u jednoj kladionici u Živinicama, uplativši samo jednu KM, Z.Č. dobio je džekpot u iznosu od 100.000 KM. Za samo pet minuta igre izvučeno je sedam brojeva sa njegovog listića koji su mu doneli sreću. Mada je to za naše uslove… »

Vraćen dnevnik ratnog zločinca iz Konjica Miralema Macića

Večernje novosti 12.12.2017
Dokument je, kako kaže advokat Dušan Tomić, sada u sigurnim rukama postupajućeg tužioca za zločine u Konjicu, Stanka Gladića. SARAJEVO - Amaril Gutić, sarajevski novinar, u pratnji advokata Dušana Tomića, vratio je, u utorak, u Tužilaštvo BiH… »

Svođenje računa u klubovima: Krupa opet oduševila, Borac i Radnik solidni

Blic 12.12.2017
Krupa je petim mestom u Premijer ligi i plasmanom u polufinale Kupa BiH i Kupa RS napravila ogroman uspeh, dok su Borac i Radnik u igri za uazak u Ligu za šampiona. U zimskoj pauzi je na redu svođenje računa u klubovima, da li su ispunjeni planovi. U… »

Svetski mediji zgroženi komemoracijom Praljku: Hrvati odali počast osuđenom ratnom zločincu!

Kurir 12.12.2017
Tako američki Vašington post prenosi članak Asošijejted presa o komemoraciji Slobodanu Praljku pod naslovom "Hrvatski nacionalisti odali počast generalu osuđenom za ratne zločine". Na samom početku članka ističe se da su na komemoraciji… »

Oluja oštetila tešanjsku džamiju iz 16. vijeka

Slobodna Evropa 12.12.2017
Uslijed snažnih udara vjetra noćas se srušio minaret Čaršijske ili Ferhad- begove džamije u Tešnju koja je početkom 2007. godine proglašena nacionalnim spomenikom Bosne i Hercegovine. Materijalnu štetu nevrijeme je pričinilo na još nekoliko… »