Regioni arhiva vesti 14.12.2017

Dan škole „Miloje Simović“ u Dragobraći

iKragujevac 14.12.2017
Osnovna škola „Miloje Simović“ u Dragobraći obeležila je 98 godina postojanja. U poslednjih godinu dana, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave koja je izdvojila 3 miliona dinara, u školi su izvedeni značajni radovi. Zahvaljujući italijanskoj… »

Kragujevac: Hapšenje zbog krijumčarenja migranata

iKragujevac 14.12.2017
Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal danas je policija i Stalna udarna grupa za suzbijanje krijumčarenja ljudi uhapsila sedam pripadnika organizovane kriminalne grupe koji se terete za krijumčarnje ljudi. Zbog postojanja osnova sumnje da su… »

Karavan igre: Projekcije filmova, predstave, baletski gala koncert u Teatru

InfoKG 14.12.2017
Karavan igre stiže u Kragujevac, a tim povodom u Knjaževsko-srpskom teatru sutra i u subotu biće održani projekcije filmova, otvoreni čas baleta, predavanje, predstave, kao i baletski gala koncert. Cilј ovog projekta je da kroz filmske programe… »

Obaveštenje: Sutra bez struje ostaju ove ulice!

iKragujevac 14.12.2017
Najava isključenja električne energije za sutra: -Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Kozujevo i Stanovo (kod raskrsnice ul. Kralja Milutina… »

Deca sa invaliditetom suočena sa brojnim problemima

Ritam grada Kg 14.12.2017
Nacionalna organizacija osoba sa invaliditetom i UNICEF, danas su predstavili rezultate sveobuhvatne analize položaja dece sa smetnjama u razvoju i invaliditetom i ostvarivanja njihovih prava u Srbiji, u Centru za sport i rehabilitaciju osoba sa… »

Nadležni poručuju: Petarde, rakete i vatromet nisu igračke

Ritam grada Kg 14.12.2017
U organizaciji lokalne samouprave i Kancelarije za mlade, a u saradnji sa Policijskom upravom Kragujevac, Zavodom za hitnu medicinsku pomoć i Vatrogasno spasilačkom brigadom u OŠ “Radoje Domanović“ održana je prva edukativna tribina “Igraj se… »

Res publika: Netransparentan postupak pripreme Lokalnog antikorupcijskog plana

InfoKG 14.12.2017
U Udruženju Šumadijski centar za građanski aktivizam „Res publika“ tvrde da je postupak u kom je pripreman Lokalni antikorupcijski plan grada Kragujevca netransparentan, kao i da u prilog tome govori činjenica da su jučerašnjoj javnoj raspravi… »

Ekološka akcija „Plant for the planet“

Ritam grada Kg 14.12.2017
Ekološko udruženje fanova kampova iz Kragujevca, u subotu od 9 do 18 časova, organizuje posebnu ekološku aktivnost pod nazivom Plant for the planet. Pored Srbije koju predstavlja Kragujevac, uključene su još dve zemlje, Nemačka (Hanover) i Malavi… »

Raspisan tender za sanaciju mosta u Šarampovu

Glas Zapadne Srbije 14.12.2017
Prijepolje - Opština Prijepolje raspisala je tender za sanaciju drumsko-pešačkog kamenog mosta preko reke Lim u ovom gradu. Građevinski radovi trebalo bi da budu završeni do maja naredne godine. Most je oštećen u vreme katastrofalnih poplava u… »

Havarijska isključenja vode za četvrtak 14. decembar

RT Kragujevac 14.12.2017
Zbog radova na vodovodnoj mreži, danas bez vode su naselja: – Kolonija, ul. Miodraga Miljkovića Zekinca 25 (od 08:00 do 10:00 časova), popravka priključka – Grošnica, ul. Kraljevačkog bataljona 317 (d 08:00 do 10:00 časova), popravka… »