Regioni arhiva vesti 09.05.2019

Nastavljena seča drvoreda u centru Aleksinca

Niške vesti 09.05.2019
Minulog vikenda aleksinački komunalci isekli su prvih pet stabala na šetalištu, a onda obustavili seču zbog protivljenja okupljenih gradjana. Seča je nastavljena jutros u 5,30 i posečeno je dvadesetak od ukupno 45 stabala lipe i kestena. Drvored na… »

Bez vode Zelengorska ulica i nekoliko niških sela

Južne vesti 09.05.2019
Radnici niškog JKP "Naissus", kako kažu u ovom preduzeću, od 9 sati na više lokacija u gradu i okolini otklanjaju kvarove na vodovodnoj mreži. Radi se u Čokotu, Novom i Knez Selu i Zelengorskoj, ali i okolnim ulicama, a očekuje se da kvarovi budu… »

KALKUTA ILI NOVI PAZAR? Rijeka Jošanica teče i nosi ogromnu količinu smeća (VIDEO)

Sandžak press 09.05.2019
“Jošanica da promeni ime u Plastikanica”, predložio je građanin koji je video količinu đubreta, koju nose reka Jošanica u Novom Pazaru. Snimak na kome se vidi kako reka Jošanica nedaleko od centra Novog Pazara nosi veliku količinu smeća… »

Bije vrelo iz brane: Neobična pojava u HE

Glas Zapadne Srbije 09.05.2019
Nova Varoš - Različiti komentari meštana u Starom Vlahu. U EPS tvrde da nema oštećenja i da Makedonci rade istraživanja. Iz kamenjara u dnu brane HE "Uvac", na Rastokama, bije izvor vode poput vrela na padinama Javora i Čemernice, od kojeg nastaju… »

Izmena režima saobraćaja i parkiranja zbog održavanja parade „Odbrana slobode“

Niške vesti 09.05.2019
Iz JKP „Parking servis“ obaveštavaju građane da, kako bi omogućili nesmetano odvijanje planiranog programa, 10.05.2019. godine, u periodu od 6.00 časova pa nadalje, ne parkiraju vozila u sledećim ulicama: – 7.jula (potez od ulice Kralja Stefana… »

Zaštita od požara: Održan trening Specijalizovane jedinice civilne zaštite (FOTO)

InfoKG 09.05.2019
Trening Specijalizovane jedinice civilne zaštite za zaštitu od požara održan je danas na poligonu vatrogasne čete u krugu kompleksa "Zastava". To je samo jedna od 11 specijalizovanih jedinica civilne zaštite, koje ukupno broje čak 650 pripadnika… »

Tadić: Ljut sam i razočaran, Ajaks nije zaslužio da ispadne

IndeksOnline 09.05.2019
AMSTERDAM – Vezni fudbaler Ajaksa Dušan Tadić izjavio je da njegov tim nije zaslužio da na bolan način ispadne od Totenhema u polufinalu Lige šampiona. Ajaks je u Amsterdamu na poluvremenu imao tri gola više, računajići i trijumf u Londonu 1:0… »

Na Dan pobede nad fašizmom položeni venci na Trgu kod Krsta

RT Kragujevac 09.05.2019
Na Spomen obeležju herojima, na Trgu kod Krsta, povodom Dana pobede nad fašizmom, predstavnici grada Kragujevca, udruženja, organizacija i političkih partija položili su vence. Iako je prošlo više od sedamdeset godina od pobede nad fašizmom… »

Komunalac obnavlja klupe i mobilijar na Belom i Crvenom trgu

Pirotske vesti 09.05.2019
U kompletnu obnovu i zamenu klupa i polomljenog ili oštećenog odnosno dotrajalog mobilijara na oba centralna gradska trga-Belom i Crvenom, Komunalac je izdvojio preko 800.000 dinara, kazao je Pirotskim vestima direktor ovog preduzeća Boban Tolić. Deo… »

Otkriven osumnjičeni za naručivanje paljenja devet kamiona porodične firme

Jugmedia 09.05.2019
Dosadašnja istraga o paljenju imovine vranjskog građevinskog preduzeća „5 D“ dovela je do imena Miloša Milovanovića (31), zvanog Glavča, a kako Blic ekskluzivno saznaje, istražni organi tragaju za Milovanovićem, za kojeg postoje indicije da je… »