Regioni arhiva vesti 09.05.2019

Drvored u Aleksincu posečen pre svitanja

Politika 09.05.2019
ALEKSINAC – Na šetalištu u Aleksincu rano jutros nastavljena je seča dvoreda sa 45 stabala lipe i kestena. Radnici tamošnjeg javnokomunalnog preduzeća započeli su seču u 5.30 časova i za manje od dva sata posekli su stabla na polovini… »

Bez vode Zelengorska ulica i nekoliko niških sela

Južne vesti 09.05.2019
Radnici niškog JKP "Naissus", kako kažu u ovom preduzeću, od 9 sati na više lokacija u gradu i okolini otklanjaju kvarove na vodovodnoj mreži. Radi se u Čokotu, Novom i Knez Selu i Zelengorskoj, ali i okolnim ulicama, a očekuje se da kvarovi budu… »

Rijeka Jošanica teče i nosi ogromnu količinu smeća

Sandžak press 09.05.2019
“Jošanica da promeni ime u Plastikanica”, predložio je građanin koji je video količinu đubreta, koju nose rijeka Jošanica u Novom Pazaru. Snimak na kome se vidi kako reka Jošanica nedaleko od centra Novog Pazara nosi veliku količinu smeća… »

Bije vrelo iz brane: Neobična pojava u HE

Glas Zapadne Srbije 09.05.2019
Nova Varoš - Različiti komentari meštana u Starom Vlahu. U EPS tvrde da nema oštećenja i da Makedonci rade istraživanja. Iz kamenjara u dnu brane HE "Uvac", na Rastokama, bije izvor vode poput vrela na padinama Javora i Čemernice, od kojeg nastaju… »

Izmena režima saobraćaja zbog vojne parade u Nišu

Jugmedia 09.05.2019
Iz JKP „Parking servis“ Niš obaveštavaju građane da će da će sutra doći do privremene izmene režima saobraćaja povodom Dana pobede, odnosno, održavanja vojne parade „Odbrana slobode“ u ovom gradu. „Kako bi omogućili nesmetano odvijanje… »

Spremni u slučaju poplava

RT Kragujevac 09.05.2019
Pripadnici specijalizovanih jedinica Civilne zaštite u Kragujevcu, izveli su pokaznu vežbu u krugu kompleksa „Zastava“. Reč je o simulaciji crpljenja vode, kako bi bili spremni ukoliko dođe do većih poplava. Vežbu je izvelo 47 članova ove… »

Lepša od gola u 95. minutu: Pogledajte kakvu seks bombu je oženio Totenhemov junak pobede nad Ajaksom (foto)

Telegraf 09.05.2019
Mura i Larisa su u braku od decembra 2016. godine. Sa tri gola protiv Ajaksa, pogovoto zbog onog u 95. minutu, Brazilac Lukas Mura je postao heroj Totenhema koji je odveo u finale Lige šampiona! Mnogi kažu da je Mura baš taj koji je najviše zaslužio… »

Na Dan pobede nad fašizmom položeni venci na Trgu kod Krsta

RT Kragujevac 09.05.2019
Na Spomen obeležju herojima, na Trgu kod Krsta, povodom Dana pobede nad fašizmom, predstavnici grada Kragujevca, udruženja, organizacija i političkih partija položili su vence. Iako je prošlo više od sedamdeset godina od pobede nad fašizmom… »

Komunalac obnavlja klupe i mobilijar na Belom i Crvenom trgu

Pirotske vesti 09.05.2019
U kompletnu obnovu i zamenu klupa i polomljenog ili oštećenog odnosno dotrajalog mobilijara na oba centralna gradska trga-Belom i Crvenom, Komunalac je izdvojio preko 800.000 dinara, kazao je Pirotskim vestima direktor ovog preduzeća Boban Tolić. Deo… »

Otkriven osumnjičeni za paljenje 5D?

OK radio 09.05.2019
Vranje - Dosadašnja istraga o paljenju imovine vranjskog građevinskog preduzeća 5 “5D” dovela je do imena Miloša Milovanovića (31), zvanog Glavča, prenosi “Blic”. Kako “Blic” ekskluzivno saznaje, istražni organi tragaju za… »