Забава архива вести 08.11.2017

"Развели смо се,: али ћемо се увек волети" Раста се огласио отвореним писмом пошто га је Ана Николић оставила

Блиц 08.11.2017
Прошле недеље одјекнула је вест да се Ана Николић и Стефан Ђурић Раста разводе после нешто више од годину дана брака. Ана се прва огласила после неколико дана ћутања емотивним образложењем, које можете прочитати у… »

Водитељке са осмехом представиле први број магазина: Живите живот познатих и сазнајте све уз Глосси!

Курир 08.11.2017
На трафикама широм Србије настала је помама! Велико интересовање влада за првим бројем магазина Глосси, а домаће звезде су са одушевљењем објављивле фотографије на друштвеним мрежама. Свима познате водитељке Бојана… »

Канада: Отворен ресторан у коме су запослени оболели од ХИВ-а

Дневник 08.11.2017
ТОРОНТО: Група канадских гурмана отворила је привремени ресторан у коме раде особе заражене ХИВ-ом, у настојању да сруше предрасуде о преношењу тог вируса. Ресторан је отворен у Торонту у уторак, а кувар је особа заражена… »

На менију вечере у част Доналда Трампа у Јужној Кореји наћи ће се и сос старији од САД

Вечерње новости 07.11.2017
На менију вечере која ће у част америчког председника Доналда Трампа бити приређена данас у Сеулу наћи ће се и посебан сос, који је више од 100 година старији од Сједињених Америчких Држава. На менију вечере која ће у… »

Даница и Филип карађорђевић постају родитељи: Беба стиже следеће године! Читајте у магазину Глосси!

Курир 08.11.2017
"Венчање као симбол наше љубави постаје нови период у нашим животима који доноси радост, узбуђење и одговорност. Сваки дан дочекујемо с осмехом, на исти начин као што се припремамо за све обавезе које нам доноси… »

Немачка: Откривен римски пут у Ахену

Блиц 07.11.2017
У граду Ахену, на западу Немачке, откривен је древни римски пут, јавлај АП. Градски археолог Андреас Шауб из Ахена рекао је да је пут широк шест метара, а да би могао да датира из 2. века нове ере. Шауб сматра да је пут… »

"Језеро смрти" - ако покушате да се окупате, умирете за сат времена

Вести онлине 08.11.2017
Језеро Карачај изгледа као врло пријатно место на којем бисте се могли одморити и не трошити превише новца. Ипак, постоји само један проблем – не бисте се вратили живи. Наиме, након само сат времена проведених овде ниво… »

„Убиство у Оријент експресу“ са Џонијем Депом од 9. новембра у домаћим биоскопима

РТС 08.11.2017
Након гламурозне лондонске премијере филма „Убиство у Оријент експресу“, београдску публику премијерно гледање овог филма очекује вечерас у биоскопу „Синеплекс Ушће“, а од 9. новембра филм ће се приказивати у… »

Пет ствари које су постале веће убице од пушења

Блиц 08.11.2017
Свест о штетности пушења глобално је све већа, али модерно време карактерише низ фактора који пушење поступно склањају с врха пописа смртоносних навика, упозоравају британски научници. Ово је пет ствари за које британска… »

Концерт Тхе Бестбеат 22. децембра

Данас 08.11.2017
Београдски Беатлес трибуте састав Тхе Бестбеат одржаће традиционални предновогодишњи концерт у Великој сали Дома омладине Београда, 22. децембра са почетком у 20 часова. Као и увек, програм је посвећен једном од… »